TUŽAN DAN ZA MINU KOSTIĆ! Pevačica ne može da preboli SMRT oca, podelila emotivnu fotografiju: HVALA TI ŠTO SI BIO MOJ TATA!
Foto: Printscreen/Novo jutro

emotivna

TUŽAN DAN ZA MINU KOSTIĆ! Pevačica ne može da preboli SMRT oca, podelila emotivnu fotografiju: HVALA TI ŠTO SI BIO MOJ TATA!

Stars -

Pevačica Mina Kostić veoma je teško podnela smrt kolege Džeja Ramadanovskog, a danas je posebno tužna.

Naime, na današnji dan rođen je njen pokojni otac, koji već četiri godine nije sa nama, a Mina nije mogla da sakrije svoju tugu.

Ona je na svom Instagramu podelila očevu fotografiju, a uz to napisala:

- Dragi naš tata danas je tvoj rođendan. Evo pune četiri godine kako si nas napustio i otišao, a nama je isto kao i prvog dana. Uvek ćeš nam nedostajati i bićeš zauvek u našim srcima. Tatice naš najdraži vole te tvoja deca i naša draga majka. Uvek ćeš nam nedostajati. Zauvek volimo te. Hvala što si bio baš naš tata.

Mina Kostić
foto: Pritnscreen

Inače, Mina nikada nije krila da je imala teško detinjstvo, ali je uvek isticala svoje roditelje kao požrtvovane, odane i pune ljubavi.

- Nažalost, umro mi je otac na veliki praznik, 27. januara, na Svetog Savu. A dva dana kasnije, na dan kada je bila sahrana, postala sam baka. Naime, moja sestra je dobila unuku, ja sam postala baka, a moja ćerka Anastasija je postala tetka. Desila nam se jedna ružna i teška, ali i jedna radosna vest. Sve to me je jako potreslo i pomerilo mi obaveze, ali Bože moj, samo nek ide redom. Tata je bio dugo bolestan, pamtiću ga po lepim stvarima i puno mi nedostaje. Neka mirno počiva - ispričala je Mina jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track