VIKI MILJKOVIĆ SAMA UMESILA KOLAČ ZA NIKOLJDAN: Pevačica do detalja opisala kako se u njenom LUKS DOMU SLAVI! Jedno nije HTELA!
Foto: Printscreen/Prva TV

JAVILA SE UŽIVO

VIKI MILJKOVIĆ SAMA UMESILA KOLAČ ZA NIKOLJDAN: Pevačica do detalja opisala kako se u njenom LUKS DOMU SLAVI! Jedno nije HTELA!

Stars -

Viki Miljković danas slavi Svetog Nikolu, dok je juče napunila 46. godina, pa je otkrila kako ove godine proslavlja s obzirom da vlada korona virus.

Pevačica je detaljno opisala kako je sama pravila kolač, pa i kako slavi Nikoljdan.

"Kod nas se do 12 časova upali sveća, poslužimo se žitom, kolač je spreman. Sama sam spremala, najvažnije mi je da ga sama napravim. Iskreno i od srca. Ručak nam počinje od dva, posnu slavu slavimo, generalno postimo, to je jedino što je normlano. Biće svega što je Bog dao", pričala je Viki.

Viki Miljković
foto: Printscreen/Prva TV

Voditelj i gledaoci su tražili da im pevačica pokaže slavski kolač, ali Viki je istakla da nije spremna trpeza još, te da joj je nezgodno da tako pokaže.

"Drage volje, ali još uvek nisam postavila kako treba, nezgodno mi je da pokazujem", pričala je Viki u "Jutru" na Prvoj televiziji.

Viki Miljković
foto: Printscreen/Instagram

Pevačica je bila zaražena koronom, a sada se ona, njen sin i suprug osećaju dobro, iako priznaje da ne znaju gde su se zarazili.

"Svo troje smo bili zaraženi. Mi smo se baš pridržavali mera, nigde nismo išli bez maske, nismo imali kontakte, ali možda se u prolazu desilo, u liftu, prodavnici... Tu sam morala da idem kako bismo se prehranili. Imali smo sreću da su simptomi bili blagi. Kod Tašketa je bilo najteže, ja sam dva sata imala temperaturu. Sve me je lomilo, mišići su me boleli", pričala je Miljkovićeva.

Viki Miljković
foto: Printscreen/Prva TV

Sinoć su joj priredili iznenađenje suprug i brat, te je kratko i prokomentarisala kako se to desilo.

"Nešto sam ih naljutila, brata i Tašketa. Spremala sam i niko mi nije pomagao, i onda je Taške je uzeo harmoniku i počeo da peva", zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track