BOGATA TRPEZA KOD POZNATIH U SRBIJI, SLAVE SVETOG NIKOLU: Pogledajte šta su javne ličnosti priredile u svojim DOMOVIMA! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

TU SU KOLAČI, HRANA I NAJBLIŽI

BOGATA TRPEZA KOD POZNATIH U SRBIJI, SLAVE SVETOG NIKOLU: Pogledajte šta su javne ličnosti priredile u svojim DOMOVIMA! (FOTO)

Stars -

Pravoslavni vernici i Srpska pravoslavna crkva slave Svetog Nikolu, kao i mnoge javne ličnosti, ali u svom domova u najužem krugu porodice.

Pevačica Zorica Brunclik čestitala je svima koji slave Svetog Nikolu i pokazala kako je pripremila slavski kolač i žito, dok su na stolu stajali sveća i vino.

"Svima koji danas slave Sv. Nikolu srećna slava pa i nama. Slavite u krugu porodice kao što i mi slavimo. Daće Bog dogodine bolje", napisala je Zorica u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu.

Pevačica Jelena Tomašević pohvalila se kolačem koji je, kako kaže, sama umesila.

"Srećna slava Sveti Nikola. Mojih ruku delo", napisala je na Instagramu.

Jelena Tomašević
foto: Printscreen/Instagram

Glumac Milan Vasić čestitao je svima Nikoljdan i istakao da on i njegova porodica ovaj dan slave u krugu najbližih.

Trpeza je bila prepuna hrane, na kojoj su se mogli naći najrazličitije đakonije.

Milan Vasić
foto: Printscreen/Instagram

Danas i Kija Kockar proslavlja Nikoljdan, te je objavila fotografiju i pokazala kako ga provodi sa bakom i najbližom rodbinom.

"Sveti Nikola Čudotvorac, jedan od najvećih hrišćanskih svetitelja, zaštitnik putnika, moreplovaca, ribara i splavara. Malo okupljanje za ručak, uz moju najbližu porodicu, u domu u kom sam odrasla. Mama, nedostaješ", napisala je Kija.

Kristina Kija Kockar
foto: Printscreen/Instagram

Takođe i bivši rijaliti učesnik Filip Đukić slavi, a njegova devojka Iva Grgurić, koja je i pobednica rijalitija, objavila je fotografiju na društvene mreže.

Iva Grgurić
foto: Printscreen/Instagram

I u domu Ražnatovića se danas proslavlja Sveti Nikola, te se tim povodom Veljko oglasio i čestitao svima koji slave.

"Srećan vam Sveti Nikola, braćo pravoslavna!!!", napisao je Veljko na svom Instagramu.

Veljko Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Ova godina je bila i te kako posebna za Cecu Ražnatović i njenu porodicu jer se rodio mali Željko 3. juna i postali su bogatiji za još jednog člana.

Iako su prethodnih godina Ražnatovići organizovali veliko slavlje na ovaj dan, danas će krsnu slavu proslaviti u krugu najbližih, te im je i Palma čestitao javno.

"Tu porodicu mnogo volim, preko 30 godina odlazim kod njih i oni kod mene dolaze. Porodici Ražnatović i mojoj sestri Ceci da čestitam slavu i da sledeće godine u svojoj kući ima najmanje dva člana više. Veljku puno uspeha kao jednom od najboljih budućih boksera na Balkanu. Vi koji nemate šta da radite, šetajte prirodom, pored kuća, i samo tako možemo da savladamo ovo zlo. Ne smemo da padamo u depresiju, puno vas pozdravam sa planine Rtanj."

Dragan Marković Palma
foto: Prinskrin

Takođe je i pevačica Viki Miljković otkrila u Jutarnjem programu kako slavi:

"Kod nas se do 12 časova upali sveća, poslužimo se žitom, kolač je spreman. Sama sam spremala, najvažnije mi je da ga sama napravim. Iskreno i od srca. Ručak nam počinje od dva, posnu slavu slavimo, generalno postimo, to je jedino što je normlano. Biće svega što je Bog dao", pričala je Viki.

Viki Miljković
foto: Printscreen/Prva TV

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track