DINO MERLIN PRAVI KONCERT ZA DOČEK 2021! Pevač ima važnu poruku pred novogodišnji spektakl koja će obradovati njegove fanove
Foto: Marina Lopičić

jači od korone

DINO MERLIN PRAVI KONCERT ZA DOČEK 2021! Pevač ima važnu poruku pred novogodišnji spektakl koja će obradovati njegove fanove

Stars -

Dino Merlin rešio je da obraduje svoje fanove za Novu godinu. On je priredio spektakl u vidu virtuelnog koncerta, koji će biti emitovan 31. decembra u 21 čas na servisu Moj Film i biće besplatan za sve korisnike usluga Moja TV i Moja webTV.

Oni izvan BiH ovaj šou će moći da prate na www.bhtelecom.ba/dinomerlin, a virtuelne ulaznice već su dostupne i omogućavaju da kupovinom samo jedne svi gledaju koncert u krugu najbližih iz sigurnosti svog doma.

Dino Merlin
foto: Nemanja Pancic

- Novogodišnji koncert na Moja TV je nešto novo i drugačije, šou za novo vreme koji će u novogodišnjoj noći zbližiti i povezati publiku sa svih meridijana. Dugo radim na ovom projektu sa velikim timom kako bismo publici predstavili pesme koje će u virtuelni svet doneti energiju koncertnog nastupa iz nekadašnjeg normalnog. Umesto sa distance u velikim dvoranama i na trgovima, gledaoci će moći izbliza da prate virtuelni koncert bez publike za publiku. Jedva čekam da pokažemo sve što smo pripremili - kaže Dino Merlin za Kurir, a kako saznajemo upravo na ovom koncertu Merlin će promovisati i dve nove pesme.

BONUS VIDEO:

Kurir/ Lj. S. Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track