ONA NE MOŽE BEZ POROKA: Ljupka duva za sve pare! Pevačica nigde ne mrda bez elektronske cigarete
Foto: Damir Dervišagić

Paparaco

ONA NE MOŽE BEZ POROKA: Ljupka duva za sve pare! Pevačica nigde ne mrda bez elektronske cigarete

Stars -

Jedna od javnih ličnosti koja je ove godine ponajviše skrenula pažnju na sebe jeste Ljupka Stević. Zasluženo, pripala joj je titula skandal-majstora, doduše, nije imala nameru da je dobije, već su se namestile takve životne okolnosti.

Ljupka Stević
foto: Damir Dervišagić

E, kad je već tako, Stevićeva je odlučila da maksimalno iskoristi svojih pet minuta i da se pošteno izreklamira. Pojavljuje se u svim emisijama gde je pozovu, slika se za novine, daje intervjue, snimala je novi singl koji je odlično prošao kod publike, i dok sve to radi, ne skida osmeh s lica. Kako je i sama rekla, nakon lošeg perioda, u kojem je prekinula ljubavnu romansu s generalom policije Dragišom Simićem, Ljupka je donela odluka da promeni život iz korena.

Ljupka Stević
foto: Damir Dervišagić

Rešila se svega negativnog i štetnog, što znači da je i cigarete bacila iako je bila dugogodišnji nikotinski zavisnik. Ali nije još u potpunosti savladala tu muku. Nosi sa sobom veliku elektronsku cigaretu, koju koristi kad god joj se ukaže povoljna prilika, a mi smo je uhvatila na snimanju emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji dok je uvlačila dim na pauzi.

Ljupka Stević
foto: Damir Dervišagić

Čim je uzela dozu omiljenog poroka, raspoloženje joj se znatno popravilo, pa je našeg foto-reportera častila s nekoliko širokih osmeha.

I. E. foto: Damir Dervišagić

Stars naslovna
foto: Promo

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track