ANA MIHAJLOVSKI DOŽIVELA PEH! Voditeljka otkrila šta joj se desilo dok je PRALA ZUBE, a objavom sve iznenadila! FOTO
Foto: ATA Images

užas

ANA MIHAJLOVSKI DOŽIVELA PEH! Voditeljka otkrila šta joj se desilo dok je PRALA ZUBE, a objavom sve iznenadila! FOTO

Stars -

Voditeljka Ana Mihajlovski podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu peh koji je doživela, a objavom je privukla veliku pažnju.

Naime, ona je otkrila da je greškom je počela da pere zube kremom za depilaciju, budući da je pakovanje bilo veoma slično onom u kom stoji pasta za zube.

"U životu je veoma važno da vam pasta za zube ne bude u sličnom pakovanju kao krema za depilaciju. Životno iskustvo... ", napisala je Ana.

Ana Mihajlovski
foto: Pritnscreen

Inače, voditeljka gotovo nikada je govori o svojoj privatnosti, i kako je ranije otkrila, svoj život čuva daleko od očiju javnosti.

"Privatnost treba čuvati i time se vodim, a i vodila sam se u dosadašnjoj karijeri. Ništa ne treba siliti i nikada nisam imala potrebu za naslovim stranama, niti je moj posao to zahtevao ili od toga zavisio", ispričala je Ana u jednom intervjuu za Alo.

Tada se osvrnula i na društvene mreže, gde je sada veoma aktivna.

"U početku su me šokirala sva ta dešavanja po društvenim mrežama, ali kako sam ostala malo duže, izdržala sam nekako da ne ugasim sve. Postalo je opšte poznato za naše vreme da se živi na tim društvenim mrežama i svako ima mogućnost da lupi, da komentariše, da da svoj sud o nečemu, a iskreno mislim da neki ljudi zaista ne bi trebalo da imaju tu mogućnost uopšte".

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track