ZBOG GRUDI JE IMALA ZDRAVSTVENIH PROBLEMA, A SADA IH S PONOSOM POKAZUJE! Jana objavila fotku s bazena, komentari samo PRŠTE! FOTO
Foto: Kurir

pokazala bujno poprsje

ZBOG GRUDI JE IMALA ZDRAVSTVENIH PROBLEMA, A SADA IH S PONOSOM POKAZUJE! Jana objavila fotku s bazena, komentari samo PRŠTE! FOTO

Stars -

Pevačica Dragana Jana Todorović pored dobrog glasa, poznata je i po svojim atributima.

Ona trenutno boravi u Dubaiju gde uživa u odmoru, a na Instagramu se neretko oglašava i objavljuje svoje fotografije u kupaćem kostimu.

Jana je u proteklom periodu uspela da skine oko 13 kilograma, pa tako sada s ponosom pokazuje novu figuru.

Todorovićeva je sada na svom profilu podelila fotografiju na kojoj je pozirala u jednodelnom crnom kupaćem koji je istakao njene bujne grudi.

"Najbolje izgledate", "Srpska Lisa An", "Prerasna si", "Uh, kakve grudi, svaka čast", glasili su samo neki od komentara ispod objave.

Inače, Jana je poznata kao pevačica sa najvećim poprsjem na estradi, a ranije je otkrila da je zbog toga imala probleme sa kičmom.

- Zbog velikog obima grudi i njihove težine, imam problem s kičmom. Međutim, ukoliko bih operisala kičmu, za kratko vreme opet bih imala problema zbog obima grudi. Prema savetu lekara, biću prinuđena da smanjim poprsje - ispričala je Jana jednom prilikom, ali je priznala i da se njenom suprugu uopšte ne dopada ta ideja.

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja