raskoš na sve strane!

MARTA SAVIĆ POKAZALA LUKSUZNI DOM U CENTRU GRADA: Ovde živi s Miletom i ćerkom, sve PRŠTI od luksuza! A evo kako je sve ukrasila!

Stars -

Pevačica Marta Savić, njen suprug Mile Kitić i ćerka Elena žive u liksuznoj vili u centru Beograda, a ona je sada rešiča da pokaže deo svog raskošnog doma.

Naime, Marta je na svom Instagramu pokazala kako je ukrasila kući pred praznike, i tako oduševila svoje pratioce. Ona se veoma potrudila oko svakog detalja kada je dekoracija u pitanju.

Marta Savić
foto: Pritnscreen

U dnevnoj sobi nalazi se ogormna jelka, beli jeleni, dok se na policama nalaze ukrasne kugle.

Marta Savić
foto: Pritnscreen

Inače, nedavno se u medijima pojavila vest da se Marta i Mile razvode, s obzirom da je ona dugo boravila u Dominikaskoj Republici. Ipak, Savićeva je ubrzo demantovala te tvrdnje iako su njene komšije tvrdile drugačije.

Ona je nedavno stavila tačku na te glasine, te je poručila:

- Navikla sam, ni sama ne znam koji mi me put razvode. Komšije mogu da kažu šta ima je volja, niti se družim sa njima, niti imam komunikaciju, niti žive sa mnom da znaju šta se dešava u mom životu i braku. Istina je da me nisu viđali od marta, ali sam se ja u avgustu vratila u Beograd. Lepo se odmorila i sada sam tu. Sa Miletom i ćerkom, tako da se ne razvodim - rekla je pevačica Scandal, prenosili su mediji.

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track