SOFIJA MILOŠEVIĆ NE ŠTEDI: Evo za šta je atraktivna mama dala 30.000 €! Nosi ga samo u posebnim prilikama!
Foto: Printscreen/Instagram

ISKEŠIRALA VELIKU SUMU

SOFIJA MILOŠEVIĆ NE ŠTEDI: Evo za šta je atraktivna mama dala 30.000 €! Nosi ga samo u posebnim prilikama!

Stars -

Manekenka Sofija Milošević voli da ponese luksuzne komade odeće, obuće, ali i nakita!

Naime, manekenka se nedavno počastila za Novu godinu pa je sebi priuštila dva prstena koja vrede neverovatnih 30.000 evra.

"Sofija najviše voli da kupuje za svog sina Alekseja, a kad je u prilici, onda počasti i sebe. Budući da u poslednje vreme voli da nosi nakit, Sofija se odučila da za Novu godinu sebi kupi čak dva nova prstena. I ovoga puta, odabrala je prestižni brend nakita, čiji najskromniji komadi koštaju nekoliko hiljada evra, a kako dobro zarađuje od svoje modne linije, njoj to očigledno ne predstavlja problem", otkriva izvor, pa dodaje:

Sofija Milošević
foto: Pritnscreen

"Oba prstena su optočena dijamantima i izuzetno su skupi. Sofija je prošle kupila i skupocenu dijamantsku narukvicu čiji oblik podseća na savijeni ekser, a sada se počastila prstenom u istom obliku. Samo taj prsten ju je stajao oko 10.000 evra, dok je drugi bio nešto skuplji."

"Drugi prsten je masivan i ceo je optočen sitnim dijamantima. On je koštao skoro 20.000 evra i to je sigurno najekstravagantniji komad nakita koji Sofija ima. Njega planira da nosi samo u posebnim prilikama, a upravo su novogodišnji praznici dobar povod da ih stavi na ruku", priča izvor.

Sofija Milošević
foto: Printscreen/Instagram

Inače, mlada manekenka je na svom Instagramu objavila fotografiju svoje ruke na kojoj se vide zlatna narukvica i prstenje, a mnogi fanovi pohvalili su njen ukus.

Podsećanja radi, manekenka Sofija Milošević i njen partner, fudbaler Luka Jović, sredinom septembra postali su roditelji dečaka Alekseja. Novopečena porodica živi u Madridu zbog poslovnih obaveza mladog tate, a nedavno su posetili Beograd.

BONUS VIDEO:

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track