KIJA I KAĆA ŽIVKOVIĆ FOTKOM IZ SAUNE ZAPALILE INTERNET: Pozirale u kupaćem, grudi u prvom planu! NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

vrelo

KIJA I KAĆA ŽIVKOVIĆ FOTKOM IZ SAUNE ZAPALILE INTERNET: Pozirale u kupaćem, grudi u prvom planu! NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM!

Stars -

Kristina Kija Kockar, Katarina Živković i Tijana Milentijević (Žena od sultana) otišle su na putovanje, a sada je Kija na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz saune pa probudila mnogima maštu.

Pevačice su rešile da odu sa beogradskog asfalta pravo u etno selo na Zlataru. Kija i Kaća objavile su nekoliko snimaka sa odmora, a može se reći da koleginice prilično uživaju zajedno.

Kija i Kaća pozirale su u sauni, u kupaćim kostimima, a rekacije, naročito jačeg pola su i više nego dobre.

Kristina Kija Kockar je prošla kroz razne stvari u svom životu i to veoma javno, a sada se odlučila na jedan kako važan korak.

Naime, ona je nedavno odlučila da promeni prebivalište i postane Beograđanka!

"Zvanično sam Beograđanka! Menjala sam dokumenta, pošto sam ovde plaćala porez, menjala sam adresu i od danas sam zvanično Zvezdarka! Prebacila sam ličnu kartu, prebivalište u Beograd, zato što živim ovde 10 godina i mislim da je bilo vreme da uradim to. Sad sam podnela za godišnji porez i da plaćam za imovinu, taman sam prenela i ličnu kartu, ja sam uzoran građanin", rekla je Kija za Pink.

Kija Kockar
foto: Printcsreen/Premijera

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja