OVO JE ZA NJEGOVU DUŠU, ZA MOG NAJVOLJENIJEG TATU: Džejova ćerka 20 dana posle njegove SMRTI smogla snage za OVO i oduševila sve!
Foto: Printscreen/Instagram

emotivno

OVO JE ZA NJEGOVU DUŠU, ZA MOG NAJVOLJENIJEG TATU: Džejova ćerka 20 dana posle njegove SMRTI smogla snage za OVO i oduševila sve!

Stars -

Marija Ramadanovski, ćerka Džeja Ramadanoviskog koji je preminuo 6. decembra, odlučila je da uradi veliku stvar za svog preminulog oca.

Naime, 20 dana nakon njegove smrti, Marija je rešila da otpeva njegovu čuvenu pesmu “Teško je živeti”, koju je pre samo mesec dana izvodila sa njim.

Marija Ramadanovski
foto: ATA images

Ona jmnoge je dotakla svojom emocijom u glasu na snimanju jednog televizijskog programa posvećenog njenom ocu, a sada je priznala da joj to nije ni malo lako palo.

“Smogla sam snage da otpevam tu pesmu “Teško je živeti” koju sam pevala pre samo mesec dana sa tatom u emisiji, a sad je pevam za njegovu dušu u emisiji posvećenoj zapravo njemu. Šta sve čoveka zadesi u životu, a da toga nije ni svestan!”, napisala je Marija na svom Instagramu.

Marija Ramadanovski
foto: Pritnscreen

Podsetimo, Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra u 57. godini usled posledica srčanog udara. Folker je sahranjen 11. decembra u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Iza sebe je ostavio je ostavio bivšu suprugu Nadu i ćerke Mariju i Anu, kao i mnogobrojne hitove.

Džej Ramadanovski
foto: Printscreen/Instagram, Marina Lopičić

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track