VODITELJKA NE POŠTUJE MERE: Sanja Marinković lumpuje usred pandemije!
Foto: Printscreen, Amidži šou

BRIGA JE

VODITELJKA NE POŠTUJE MERE: Sanja Marinković lumpuje usred pandemije!

Stars -

Sanja Marinković ne obazire se na svakodnevna upozorenja i molbe kriznog štaba da ne treba posećivati žurke i slavlja jer je broj novozaraženih i umrlih od koronavirusa sve veći i veći. Ona je sa prijateljima bila u provodu u jednom prestoničkom restoranu samo dan nakon brakorazvodne parnice sa bivšim suprugom Aleksandrom Uhrinom. Fotografije je na svom Instagram storiju objavila u subotu uveče, a kada je shvatila šta je uradila, ona ih je ubrzo potom i obrisala.

Sanja Marinković
foto: Printscreen/Youtube

Na slikama se vidi nasmejana Sanja sa čašom vina u ruci kako se grli sa prijateljima, dok im na uvce sviraju muzičari. Fotke je pratio i prilično nepovezani tekst, pa mnogi nisu shvatili o čemu se radi, niti šta je i kome voditeljka htela da poruči.

Sanja Marinković
foto: Instagram

- Malo zabave nikom ne škodi, kovid elita, kad se završi epidemija prvo ću lepo da se izljubim sa svima - napisala je Sanja, a na slikama sa njom bila je i voditeljka Minja Miletić.

Sanja Marinković
foto: Instagram

- Naučila sam da u životu koračam sa pogledom u visini očiju, popravim krunu, obrišem suze, dodam malo boje tmurnim danima i uživam sa prijateljima - napisala je sveže razvedena Marinkovićeva, pa se ubrzo pokajala.

Sanja Marinković
foto: Instagram

- Slike sam obrisala da ne biste zloupotrebili moj privatni život i privatni život mojih prijatelja kao temu za raspravu.

Sanja Marinković
foto: Instagram

Poštovani, ove slike su nastale pre 20 časova, objavila sam ih kada sam bila kod kuće - dodala je ona.

Kurir.rs/ A. Panić/ Foto: Printscreen

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track