PRELEPO

TRUDNA LUNA OTKRILA GDE ĆE ONA I MARKO DOČEKATI NOVU GODINU! Oglasila sa Jahorine pa poručila: Otišli smo da odmorimo od SVEGA!

Stars -

Nakon Kopaonika i Brusa, Luna Đogani koja je u četvrtom mesecu trudnoće i njen verenik Marko Miljković odlučili su da se odmore daleko od očiju javnosti. Naime, par se zaputio na Jahorinu, a tamo će i dočekati Novu 2021. godinu.

Luna Đogani
foto: Printscreen/Instagram

Više nego očigledno, jeste i da je buduća mama veoma srećna i uzbuđena što borave na planini, pa sa svojim pratiocima deli svaki trenutak zabeležen video snimkom ili fotografijom.

“Marko i ja smo otišli da se malo odmorimo od svega. Da se sklonimo negde gde je mirnije, pogotovo sada za Novu godinu, u Beogradu će biti haos, pucanje, vatremeti, čuda, ovde nam je lepše negde u stanu, lepo nam je.” – rekla je Luna.

Luna Đogani
foto: Instagram/luna_djogani

Podsetimo, denser Gagi Đogani brižan je otac i svaki slobodan trenutak provodi sa trudnom naslednicom Lunom Đogani i njenim verenikom Markom Miljkovićem, a on je nedavno otkrio kakva je Luna kao trudnica.

- Presrećan sam zbog bebe. Luna je sada u četvrtom mesecu, radujem se svakog dana iznova. Non-stop sam sa Markom i njom, vidim da je presrećna i ispunjena skroz. Od momenta kad sam saznao lepe vesti sve mi se promenilo u životu, sve drugačije gledam. Ne mogu da verujem da će Luna biti majka, da ćemo imati princezu još jednu. Nemam reči da opišem te prelepe osećaje na pravi način. Njena trudnoća me je preokrenula, drugačije gledam i rezonujem stvari. Mislim da ću biti odgovorniji i prema sebi i prema drugima. Verovatno će se i ona promeniti kad postane majka, mada već sada vidim da je drugačija dosta - kaže Gagi i dodaje da mezimici sa zadovoljstvom ispuni svaku želju tokom blagoslovenog stanja:

- Lunina i Markova ljubav je svašta prošla, bila je mnogo jaka pa je opstala i zaslužili su nagradu, bebu. Uživaju i sve je u najboljem redu. Luna je razmažena skroz, maltretira mene i Marka, a mi sve radimo od srca. Luna je naša princeza, bila je i dok nije bila trudna. Poklon za bebu još nije spreman, po običajima još je rano bilo šta kupovati, ali uveliko smišljam ideje- rekao je on za Blic.

Gagi Đogani
foto: ATA Images

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/deToxic/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track