PRELEPO

NJIH NI KORONA NIJE SPREČILA DA U 2020. STANU NA LUDI KAMEN: Evo ko se sve sa estrade venčao, bilo je i SUZA! (FOTO, VIDEO)

Stars -

Zbog epidemije koronavirusa, koja u Srbiji traje od marta meseca, mladi su odlagali i otkazivali svoja venčanja, a oni koji su se odlučili da ipak proslave, uradili su to u krugu porodice i bližih prijatelja.

Šako Polumenta, Radiša Trajković Đani, Vlada Mandić i još nekoliko njih su u ovoj godini ipak uspeli i organizovali venčanja. Neki su oženili sina, a neki udali ćerku, a bilo je i onih koji su venčanje organizovali u potpunoj tajnosti.

venčanje, prsten
foto: Profimedia

Šako Polumenta početkom decembra je napravio veliko veselje u crnogorskoj prestonici, povodom venčanja ćerke Rijane i njenog izabranika.

Šako Polumenta
foto: Printscreen/Instagram

Pevač je na društvene mreže objavio snimak sa venčanja koji je raznežio mnoge. Bilo je suza, bilo je muzike, a svi su bili doterani od glave do pete, dok su izgled mlade i njena venčanica ostavili sve bez teksta.

"Po prvi put privatne stvari sam podelio javno, ali ovo je moj dom, moja porodica, prijatelji i moja Rijana! Voli vas vaš Šako Polumenta, za najlepšu uspomenu!", naveo je on u opisu snimka.

Folker Radiša Trajković Đani oženio je sina Miloša 21. oktobra, nakon čega je bilo organizovano slavlje u krugu najbližih.

1 / 9 Foto: Tamara Trajković

Trajkovićevi zbog situacije sa korona virusom nisu priredili veliko slavlje, a kada se situacija stabilizuje pevač je obećao da će organizovati opšte veselje.

"Radujemo se, srećni smo. Ja sam se spremila za 15 minuta", rekla je Slađa, a Đani je obećao da će kada sve ovo prođe napraviti jedno opšte veselje.

"Neće biti slavlja, samo mladini roditelji i mi ćemo ići na ručak kod kuće", dodao je Đani.

Biljana Sečivanović (44) udala se, 19. septembra, za dugogodišnjeg partnera Aleksandra Nedića.

Par se venčao u Grockoj, u prisustvu kumova i nekoliko najbližih ljudi, a pevačica je nosila, kakav je i običaj, belu venčanicu. Novopečene bračne partnere su, po izlasku od matičara, dočekali trubači.

Ona i Aleksandar verili su se pre dve godine u Dubaiju, nakon čega su otpočeli zajednički život u velelepnoj kući u Vinči. Pevačica i njen novopečeni suprug žive sa decom iz svojih prethodnih emotivnih veza - njenim sinom Metejom i njegovom ćerkom Nikolinom.

1 / 7 Foto: ATA Images

Pevačica Ivona Negovanović Cuca na svom Instagram nalogu je sredinom septembra objavila fotografiju na kojoj je u venčanici, a pored nje je navodno njen suprug.

Ona je objavila fotografiju na kojoj pozira u venčanici sa svojim izabranikom. Pevačica uz fotografiju nije napisala ništa, dok je mogućnost komentarisanja isključeno, a nije navela ni ko je autor fotografije.

Jasmina Trnavac i Vlada Mandić posle šest godina veze stali su na ludi kamen, a glavni svedoci krunisanja njihove ljubavi bilo je troje dece koju su dobili zajedno.

Jasmina Trnavac, Vladimir Vlada Mandić, Vlada Mandić, Vladimir Mandić
foto: Instagram screenshot

Fotografije iz privatne arhive srećna mlada rado je podelila putem pomenute društvene mreže, ali autora nije navodila.

Jasmina Trnavac, Vladimir Vlada Mandić, Vlada Mandić, Vladimir Mandić
foto: Instagram screenshot

Ajša Kapetanović, učesnica poslednje sezone "Zvezda Granda", stala je na ludi kamen, pa se time pohvalila na Instagramu.

"Ovako je izgledalo naše "tajno" venčanje, ovog meseca je bila planirana svadba, al' nas je korona sve poremetila. Nadamo se da cemo do sledećeg leta imati priliku da okupimo svu familiju i prijatelje i da ćemo imati i lepšu svadbu nego što smo zamišljali", napisala je Ajša na Instagramu.

Pevačica Vesna Rivas je krajem juna oženila jedinog sina Petra Pajića.

Pevačica i njena porodica proslavili su ovaj veliki dan, a ona je želela da do poslednjeg momenta sve ostane tajna. Porodica je organizovala veoma skromno slavlje, sa ograničenim brojem zvanica, upravo zbog situacije u kojoj se trenutno nalazimo i preporuke da ostanemo na distanci, kako bi sebe, ali i druge zaštitili od koronavirusa koji je još uvek prisutan.

Vesna Rivas
foto: Printscreen/Facebook

Pevačica Teodora Baković, 26. januara u jednom prestoničkom hotelu izgovorila sudbonosno "da" izabraniku kog vešto krije od očiju javnosti. Očevici kažu da je mlada blistala u venčanici, i iako u drugom stanju, nije prestajala da se veseli sa gostima.

Sve prisutne pesmom je zabavljala Teodorina koleginica pevačica Jelena Rozga, a u jednom trenutku mlada i ona su se i zajedno latile mikrofona, pisao je Pink.

Teodora Baković
foto: Damir Dervišagić

Dunja Ilić iznenadila je mnoge kada je putem društvene mreže Instagram obelodanila da je stala na ludi kamen, pa izabraniku izgovorila sudbonosno "da".

Niko nije znao da je njihova veza toliko ozbiljna, ali čestitke i komplimenti svakako su se samo nizali.

Dunja Ilić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track