korona razvodi

OVI PAROVI ŠTO PRE ŽELE DA ZABORAVE 2020! Njihovi brakovi nisu izdržali TEŠKU GODINU, a jedan se čak ČETVRTI put RAZVEO

Stars -

Pandemija korona virusa promenila je mnoge živote, navike, neke porodice su se zbližile, očvrsnule svoju ljubav, ali kod nekih se nastupile velike promene. Bračni i porodični psihoterapetuti i adovkati svedoče da je sve više razvoda brakova. U svetu je sve više zastupljen termin "korona razvodi", koji su zadesili i našu domaću javnu scenu.

Sanja Marinković

Dugo se spekulisalo o braku Sanje Marinković sa njenim suprugom Aleksandrom, a onda je voditeljka priznala da su se njih dvoje rastali.

- Istina je, rastali smo se, ali se još nismo zvanično razveli. Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi - rekla je Sanja u julu ove godine, a nekoliko meseci kasnije, u svojoj emisiji je otkrila da se razvela.

Sanja Marinković
foto: Marina Lopičić

Mašan Lekić

Mašan Lekić koji je stavio tačku na brak sa suprugom Mirom. Naime, kako se navodi, on je napustio porodični dom i sada uživa u romansi sa mlađom izabranicom. Ni Mašan ni Mira nisu hteli da se oglašavaju za medije.

Mašan Lekić
foto: Nemanja Nikolić

Voditelj je započeo romansu sa novom devojkom Kristinom koja je u drugom stanju. Njih dvoje uživaju u svakom slobodnom trenutku, a vreme uglavom provode na Zlatiboru u njegovoj vikendici. Mašan i Kristina su saznali da će postati roditelji devojčice.

Mašan Lekić, Kristina
foto: Damir Dervišagić, Instagram Printscreen

Anđelka Prpić

Glumica Anđelka Prpić razvela se od supruga Darija Prpića posle devet godina braka, a kada je vest o tome dospela u javnost dugo nije želela da se oglašava, ni da potvrdi ni da demantuje. Posle nekog vremena otkrila je da je sa bivšim mužem ostala u dobrim odnosima, pre svega zbog sina Jakše.

- Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo - rekla je ona nedavno.

Anđelka Prpić
foto: Damir Dervišagić

Bane Mojićević

Pevač Branislav Bane Mojićević razveo se u septembru od supruge Milice posle sedam godina braka, u kom su dobili sina Radoša i ćerku Mašu. Pevač je u jednom od intervjua priznao i da krah braka smatra svojim najvećim ličnim porazom, a izjavio je i da su njihova deca dobro podnela rastanak roditelja.

- Izgubio sam je zbog nerazumevanja, loše komunikacije i ljubavi, sa obe strane. To je moj najveći poraz koji sam doživeo u životu definitivno. Pokušavao sam više puta poslednjih godina da sačuvam zajednicu, ali ovo je najbolja odluka, što će se pokazati u narednom periodu. Sada smo u korektnim odnosima, sarađujemo po pitanju dece, i to je jedni važno - izjavio je nedavno Bane.

Bane Mojićević
foto: Printscreen/Instagram

Boris Novković

Pevač Boris Novković i njegova supruga Iris razveli su se godinu i po dana posle venčanja. Ovo je, inače, četvrti pevačev brak koji se završio razvodom, a sa Iris je dobio ćerku Si. U Hrvatskoj je Boris dobio titulu "kralj propalih brakova" jer je u 30 godina sklopio tri zajednice. Prva Borisova supruga bila je glumica Bojana Gregorić, sa kojom je bio pet godina u braku. Nakon toga trinaest godina je bio u braku s novinarkom Lucijom Matić, s kojom ima i dva sina, Nou (6) i Bona (3), a treći brak, sa slikarkom Ivom Višošević okončan je posle tri godine.

Boris Novković
foto: Printscreen/Instagram

Katarina Sotirović Pevačica Katarina Sotirović i bivši košarkaš Aleksandar Rašić razveli su se, po drugi put, u junu ove godine. Naime, Katarina i Aleksandar su se venčali 2007. godine, a njihova borba za potomstvo trajala je godina. Doživeli su mnogo uspona i padova, a tri godine kasnije su se razveli. Međutim, ljubav je bila previše jaka, pa su se 2011. godine ponovo venčali. Od tada su dobili dvoje dece - ćerku Juliju i sina Davida. Međutim, kako je i sama pevačica navela, razlike među njima bile su nepremostive.

- U junu smo se definitivno razišli nakon 14 godina zajedničkog života. Odluka da se raziđemo došla je u trenutku kada smo shvatili da ne želimo da se decenijama „razvlačimo“ u nekim lošim emocijama. Bolje sada nego kasnije. Sve smo probali i sve smo pokušali, ali smo na kraju shvatili da smo ovako – najbolji. Sale je divan čovek i divan otac, i mi se mnogo volimo, ali shvatili smo da kao par ne funkcionišemo. Mi se družimo i viđamo, o svemu se dogovaramo. Sada razumem ono američko “rastali su se zbog nepremostivih razlika”. Mi naše zaista nismo uspeli da premostimo - rekla je Kaća nedavno.

Aleksandar Rašić
foto: Starsport©

Dizajnerka nameštaja Elena Karaman Karić nakon 15 godina braka navodno se razvela se od biznismena Jugoslava Karića, a razvod su krili od javnosti zbog dece. Iako se o njihovoj bračnoj krizi godinama spekulisalo, dizajnerka je na Instagramu, gde je veoma aktivna, promenila prezime i ostavila samo Karaman i tako samo još više podgrejala priče o razvodu.

Elena Karaman
foto: Printscreen

Ni mnoge veze nisu izdržale ove godine. Milica Todorović i glumac Petar Strugar raskinuli su umartu posle nekoliko meseci veze, za koju su mnogi mislili da će se završiti brakom. Kao razlog kraha navodio se veliki pritisak javnosti koji nisu mogli da podnesu.

Milica Todorović, Petar Strugar
foto: Kurir, screenshot

Nedavno su vezu raskinuli i pevačica grupe "Hurricane" Sanja Vučić i fitnes trener Nikola Đorđević, a kao razlog Sanja je na svom Instagram nalogu navela "prezasićenje i neslaganje u karakterima i obavezama".

Nikola Đorđević, Sanja Vučić
foto: Pritnscreen, Damir Dervišagić

Blogerka Ruža Rupić otkrila je da je raskinula sa Stevanom Sekulićem i obrisala je sve njihove zajedničke fotografije.

- Jesam, obrisala sam fotografije. Stevan i ja već neko vreme nismo zajedno, eto sada da to kažem i javno, poštu su ljudi pitali, pošto se nagađa svugde, da odgovorimo svima. Rastali smo se u skroz korektnim odnosima, niko nikoga tu nije prevario, niko ništa loše nije uradio , jednostavno shvatili smo da možda bolje funkcionišemo isključivo kao saradnici - iskrena je bila ona za "Idj".

Ruža Rupić
foto: Prinskrin Instagram

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track