IVA OTKRILA GDE I KAKO ĆE PROSLAVITI NOVU GODINU SA FILIPOM! A evo kako brine o njegovim roditeljima: Ja sam DOBRA SNAJKA!
Foto: Printscreen

OTVORENO

IVA OTKRILA GDE I KAKO ĆE PROSLAVITI NOVU GODINU SA FILIPOM! A evo kako brine o njegovim roditeljima: Ja sam DOBRA SNAJKA!

Stars -

Iva Grgurić, imala je trnovit put do trona. Iva je pretrpela mnogobrojne osude zadrugara, koji su veći deo rijalitija proveli svađajući se sa njom. Posebno su izbijali sukobi zbog njega veze i ljubavi sa Filipom Đukićem, u koju su mnogi sumnjali. Ipak, Iva i Filip su jedini par koji je počeo svoju vezu u "Zadruzi 3", a koja i dalje traje, uprkos sumnjama svih takmičara.

Podsetimo, nedavno je odjeknula vest da su oni raskinuli, ali je Iva to demantovala za naš portal. Iva je ispričala i kako provodi božićne i novogodišnje praznike u Beogradu, a osvrnula se i na 2020. godinu i otkrila nam je po čemu će je pamtiti.

Iva Grgurić
foto: Printscreen/Ami G

- Po čemu ćeš pamtiti 2020. godinu i da li bi nešto izbrisala iz nje?

Mislim da na to pitanje većina i zna odgovor, po "Zadruzi", naravno. Ništa ne bih izbrisala iz 2020. godine, jer se ni zbog čega ne kajem - odgovorila je Iva.

- Šta očekuješ od 2021. godine i da li priželjkuješ da ti se ostvari neka neostvarena želja i koja bi to želja bila?

U 2021. očekujem da nestane korona i da se sve vrati na staro. Nemam neostvarene želje, jer se meni sve želje ostvaruju. Ne znam kako, ali verovatno imam izrazito jaku moć privlačnosti - istakla je Grgurićeva.

- Videli smo kako si ugostila Filipove roditelje za Božić. Kako ti i Filip provodite praznike i kakvi su vam planovi?

Da, ja sam dobra snajka. Pazim na njih, kao i na Filipa. To su stvarno divni ljudi. Što se tiče praznika, upravo sam bukirala Zlatibor, pa ćemo tamo dočekati 2021. Ništa specijalno, s obzirom na situaciju - otkrila je pobednica "Zadruga 3".

- Najdraža praznična uspomena?

Praznična uspomena, meni je to Beč. Ugodna večera u društvu sebi dragih osoba - rekla je Iva.

Iva Grgurić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja