SVAKE GODINE ISTO MI JE VAŽNO: Dajana Paunović otkrila na čemu radi, pa i šta želi od 2021. godine!
Foto: ATA Images

ISKRENO

SVAKE GODINE ISTO MI JE VAŽNO: Dajana Paunović otkrila na čemu radi, pa i šta želi od 2021. godine!

Stars -

Dajana Paunović otkrila je kakva joj je bila 2020. godina.

Voditeljka je priznala i da li očekuje da 2021. godina bude bolja i šta da li je ona Deda mraz u porodici.

Žika Jakšić, Dajana Paunović, rođendan
foto: Sonja Spasić

Koliko je na tebe ova godina i cela situacija uticala? Da li te je promenila u bilo kom smislu?

- Ako sumiram utiske, privatne i profesionalne trenutke, bilo je sjajnih momenata uprkos pandemiji Covida-19 koji je ceo svet bacio na kolena. Za mene lično ovo je zaista bila jedna od najboljih godina do sada. Postala sam član saveta za rodnu ravnopravnost Grada Beograda. Jutarnje emisije koje vodim beleže odličnu gledanost. Sin mi je polugodište završio odličnim uspehom. Porodica mi je dobro, što je u današnje vreme prava blagodet. Zadovoljna sam godinom za nama, a da i iduća bude dobra sa velikim elanom ću se potruditi. Nadam se da ćemo svi izaći iz ove pošasti koja nas je zadesila nespremne sa što manje posledica, naravno generalno na globalnom nivou ova godina nije dobra i nadam se da ćemo se u idućoj vratiti starom načinu života i navikama.

Dajana Paunović
foto: Nemanja Nikolić

Mnogi su govorili na kraju prošle godine kako će "2020. biti njihova godina". Da li si i ti bila u toj grupi? Da li si imala velike planove i da li si uspela da ostvariš barem neke svoje ciljeve?

- Jedino mi je bilo važno kao i svake godine da mi sin bude dobro kao i moja porodica i prijatelji. Veliki sam radnik tako da znam da ću uvek dati sve od sebe da bih ono što radim radila najbolje. Radim poslove koje zaista jako volim i koji me ispunjavaju. Ono što sam želela ostvarila sam, ono što želim potrudiću se da ostvarim pa ćemo opet rezimirati godinu kad dođe vreme. U suštini nisam donela ni jednu radikalnu, bitnu promenu ili odluku. Neka život teče a ja cu raditi na jačanju svojih slabosti i ostvarivanju svojih želja.

Koje su ti želje za 2021. godinu?

- Nemam posebnih želja. Želim samo da sve ovo ružno što se trenutno dešava ostane iza nas. Da smo zdravi to je najvažnije, sve drugo će doći našim trudom i radom.

Dajana Paunović
foto: Printscreen/Magazin In

Da li ćeš ti biti svom sinu i sebi Deda mraz? Je l' Dušan imao neke posebne želje za poklon, ali i ti?

- Dušan je svoje želje odavno izrazio koje će mu kao i svake godine biti uslišene. Moja jedina želja i sreća jeste osmeh na njegovom licu.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja