CELU GODINU PROVELA JE NA BUKULJI! Vesna Zmijanac zbog pandemije otišla na SELO, a evo šta je poručila ćerki Nikoliji i zetu Relji
Foto: Dragan Kadić

priželjkuje da se vrati u grad

CELU GODINU PROVELA JE NA BUKULJI! Vesna Zmijanac zbog pandemije otišla na SELO, a evo šta je poručila ćerki Nikoliji i zetu Relji

Stars -

Vesna Zmijanac sumirala je 2020. godinu i otkrila zbog čega se gotovo uopšte nije pojavljivala u medijima tokom protekle godine, kako je vreme provodila na Bukulji, ali i kakve želje ima za svoje najmilije i sebe u 2021. godini.

- Nisam bila raspoložena u ovom vremenu da se pojavljujem u javnosti i da dajem intervjue, a nisam imala ni o čemu da pričam. Sve se nekako vrti oko korone, svi sada o tome pričaju... Ja sam uglavnom 2020. godinu provodila na Bukulji, u mojoj kući. Nadala sam se, kad sam otišla na Bukulju u martu, da ću tamo biti dva, tri meseca i da ću se posle vratiti normalnom životu, nadala sam se tom koncertu, koji sam odložila već dva puta... - poručila je Vesna i otkrila da je na Bukulji započela radove na kući.

Vesna Zmijanac
foto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić

- Ja se na Bukulji nikad nisam toliko zadržala, ranije sve odem na po nekoliko dana, a sad sam započela neke radove tamo. Tek sam sada, kad sam se tamo zadržala malo duže, videla šta sve fali tamo. Bilo je neophodno popraviti svašta nešto i to sam radila do sada. Čini mi se da ima još tu da se radi... - rekla je pevačica i priznala koliko joj nedostaje ''normalan'' život.

- Mislim da sam se i previše odmorila, malo sam već postala i napeta, jer ne radim, život nam se svima promenio nekako iz korena. Svakako jesam odmorna i osvežena, jer sam na nekoj drugoj frekvenciji i energiji. Tamo je planina, šuma i jedan pravi mir - kaže Vesna i otkriva kako je uspela da održi liniju , za razliku od mnogih koji su se tokom epidemije korona virusa ugojili.

- Mislim da se nisam ugojila za vreme korone, vodila sam pomalo računa. Ja imam sreće što jedem samo jednom dnevno. Nisam nikad mogla da doručkujem i onda tek predveče jedem, tako se nekako borim - rekla je pevačica i priznala šta bi poželela svojoj ćerki Nikoliji, zetu Relji, unuci Rei, ali i sebi u 2021. godini.

- Ćerki i zetu bih poželela da Rei u 2021. godini podare brata ili sestru. Sebi želim da budem zdrava. Volela bih da u narednoj godini uspešno realizujem koncerte, jer je taj narod kupio karte. I sebi bih poželela duhovnu ljubav. Svakako želim da se u 2021. godini sve promeni, pre svega želim svima puno zdravlja svima i da ponovo zapevamo - poručila je Vesna.

Nikolija Jovanović, Relja Popović
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs/pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track