GODINU DANA SVE JE PODREĐENO VIDU: Dragana Džajić iskreno o SINU i šta će se POTRUDITI! Jedno joj je ŽAO!
Foto: Printscreen/Instagram

IZNELA I SVOJE PLANOVE

GODINU DANA SVE JE PODREĐENO VIDU: Dragana Džajić iskreno o SINU i šta će se POTRUDITI! Jedno joj je ŽAO!

Stars -

Dragana Džajić zasigurno spada u red jedne od najlepših žena u Srbiji.

Dizajnerka je sumirala je 2020. godinu, koja je po mnogo čemu bila drugačija, ali ono što je njoj obeležilo jeste prva godina majčinstva - sa suprugom Milošem je u decembru 2019. godine dobila sina Vida.

Takođe, Dragana je otkrila i kakve su njene želje za 2021. godinu i planovi.

Kakva je za Vas bila 2020. godina? Da li Vam je cela ova situacija više odnela nego donela ili obrnuto?

- Kao i svima i meni je ova godina bila napeta, puna neizvesnosti, straha... Da li će svi biti zdravi, da li će ova neman ostaviti neke veće posledice na sve nas... Kako se izboriti sa virusom. Iskreno se nadam da će nam 2021. godina doneti više mira, više druženja, više putovanja.

Šta je za Vas najbolji način za dočekati 2021. godinu?

- Kao i svake godine, Novu godinu dočekujem u krugu porodice. Provodimo doček sa našom decom i roditeljima.

Dragana Džajić, porodilište
foto: Ljiljana Stanišić

Ono što je sigurno jeste da je decembar za Vas poseban jer ste postali majka, nedavno ste sinu proslavili 1. rođendan. Da li će i novogodišnji i božićni praznici biti podređeni njemu?

- Apsolutno! Već godinu dana je sve podređeno Vidu, pa tako ćemo se potruditi da mu decembar mesec bude "omiljeni" jer tad slavi rođendan i piše pismo Deda mrazu koji naravno donese poklone (smeh).

Koliko je bilo teško mladim roditeljima kao što ste Vaš suprug i Vi da pružite svom nasledniku sve što treba i da li vam je žao što možda neke stvari niste mogli da uradite?

- Svako ko postane roditelj u početku bude uplašen, "pogubljen", sumnjičav... Ali kako je bilo svima, tako je i nama. Ova godina jeste bila mnogo drugačija od prethodnih i jeste bila teška, ali malom detetu je najbitnije da bude sa svojim roditeljima i traži da se sa njim radi, a mi smo mu se maksimalno posvetili. Situacija sa kovidom nas je još više navela da provodimo vreme zajedno i da ispratimo u potpunosti razvoj i potrebe našeg deteta. Žao mi je što nismo putovali koliko smo planirali, pa tako neki naši prijatelji koji žive na drugim krajevima sveta još nisu upoznali Vida, ali biće prilike.

Kakve su vaše želje za 2021. godinu?

- Moja jedina želja je da moja porodica bude zdrava. Zaista je tako. Apsolutno ništa drugo ne tražim.

Hoćete li ove godine Vi biti Deda Mraz u porodici i da li imate neku posebnu želju kada su pokloni u pitanju?

- O ne, ja sam Deda mrazova pomoćnica (smeh)! Ja samo sufliram kome kakve poklone da ponese, a na vrata će ipak pokucati pravi Deda mraz. Ni po koju cenu ne smemo dozvoliti da čarolija nestane.

Kurir.rs/K.Đ/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track