CELA RODBINA NAS UHVATI SA PITANJIMA KAD ĆE SVADBA! Saša Kovačević iskreno o vezi sa Zoranom, pa priznao da li je LJUBOMORAN!
Foto: Damir Dervišagić

4 godine ljubavi

CELA RODBINA NAS UHVATI SA PITANJIMA KAD ĆE SVADBA! Saša Kovačević iskreno o vezi sa Zoranom, pa priznao da li je LJUBOMORAN!

Stars -

Pevač Saša Kovačević uživa u vezi sa svojom izabrancom Zoranom, a sada je otkrio nepoznate detalje iz njihove veze.

Naime, on je istakao da u njihovom odnosu nema mesta ljubomori.

- Sada mogu da odgovorim da nisam ljubomoran uopšte. Zorana je devojka koja ne daje nikakvog povoda za ljubomoru, a smatram da za sve mora da postoji povod. Skroz sam bezbrižan kada se o radi o njoj - rekao je pevač.

Saša Kovačević, Zorana Tasovac
foto: Damir Dervišagić

Kakve utiske nosiš iz 2020. godine, jesi li poput mnogih svojih kolega jedva čekao da prođe?

- Ne mogu da kažem da sam zadovoljan ovom godinom zbog stanja koje je snašlo ceo svet. Poslovno je uticala kako na našu, tako i na sve druge sfere. Pozitivna stvar je to što sam provodio mnogo više vremena sa porodicom. To smatram blagoslovom za sve nas.

Da Zoranu možeš da pretvoriš u Baba Mrazicu, šta bi tražio da ti ostavi ispod jelke?

- Od Zorane bih tražio ono što mi poklanja ove četiri godine koliko smo zajedno, a to je ljubav koju jedno prema drugom gajimo. Moja Baba Mrazica je stigla pre četiri godine, a sa njom je došlo sve što mi je potrebno i što me čini srećnim.

Saša Kovačević
foto: Printscreen/Instagram

Moramo da se dotaknemo i teme koju nikako ne voliš, ženidbe. Mnogi su opravdanje našli u pandemiji koronavirusa. Šta ti kažeš?

- To pitanje me vrati u period kada smo bili mladi i odemo kod bake na selo, pa nas uhvati cela rodbina sa pitanjima kad će svadba. Tako se osećam godinama. Kada se bude desilo, desiće se spontano.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track