NIJE SVESNA U ŠTA SE UPUŠTA! Marko Bulat progovorio o ženinom učešću u rijaliti, pa otkrio šta je njen CILJ!
Foto: Pritnscreen

oglasio se

NIJE SVESNA U ŠTA SE UPUŠTA! Marko Bulat progovorio o ženinom učešću u rijaliti, pa otkrio šta je njen CILJ!

Stars -

Marija Bulat, supruga pevača Marka Bulata ušla je u rijaliti "Zadruga", a on je sada progovorio o njenom učešću u šouu programu, te je istakao da se nikada do sada nisu razdvajali.

"Ona ne zna u šta se upušta, samo želi da ostvari svoje snove vezane za novinarstvo. Naravno da e teško, to je prvi put da se odvajamo tokom ovih šest godina. Mi nju možem da vidimo, a ona nas ne", rekao je Bulat i dodao:

"Braniće instituciju braka, za nju je brak svetinja. Ako se nešto u njenom okruženju dešava neprimereno, ona će to reći. To su njeni stavovi i njih treba da prati, kao i svoje srce".

Marko Bulat, Marija Bulat
foto: Dragana Udovičić

Na pitanje šta misli kako će se njegova žena snaći pred kamerama rijalitija, Bulat je odgovorio:

"Nemam pojma. Nemam nikakvo mišljenje kako će se snaći. To je jedna sredina gde ne znam ni ja kako bih se snašao. Nikada nisam bio i ne znam kako je. Ona je dovoljno pametna, rečita, tako da će sve biti u redu".

Marko je nakon njenog odlaska ostao sam sa decom, a sada je otkrio ko će mu uskakati u pomoć.

"Deca su mala. Sofija jedino ima 12 godina i ona to malo drugačije posmatra. Tu mi je tašta. Mi smo uigrana ekipa, jer Marija i ovako radila u svom salonu. Nema zime za nas".

"Nedostaje mi. Nadam se da neće izgubiti smeh. Mora biti spremna na mnogo provokacija, uz nju sam, navijam za nju, bodrim je svim srcem", zaključio je pevač u emisiji "Premijera-Vikend Specijal".

Marko Bulat
foto: Pritnscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track