POGLEDAJTE KAKO JE DŽEJ IZGLEDAO KAO PIONIR: Pevao ispred zastave Jugoslavije! Marija objavila fotku staru preko POLA VEKA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

USPOMENE

POGLEDAJTE KAKO JE DŽEJ IZGLEDAO KAO PIONIR: Pevao ispred zastave Jugoslavije! Marija objavila fotku staru preko POLA VEKA! (FOTO)

Stars -

Naš legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra, a njegova smrt najviše je pogodila ćerke Anu i Mariju, koje još ne mogu da se pomire sa gubitkom.

Marija je sada na svom Instagram profilu objavila jednu fotografiju koja je dirunula mnoge.

Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj Džej peva i svira kao mladi pionir, dok se iza njega vidi velika zastava Jugoslavije.

Marija Ramadanovski
foto: Printscreen

Legendarni pevač Džej Ramadanovski, je preminuo 6. decembra u 56. godini u svom stanu na Dorćolu. Njega je izdalo srce, kako su pokazali rezultati obdukcije.

Pevač Džej Ramadanovski sahanjen je na Novog groblju u Aleji zaslužnih građana prema muslimanskim običajima. Pevača su na večni počinak ispratile violine koje su pevale njegovu pesmu "Nedelja".

Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

Džej Ramadanovski
foto: Damir Dervišagić

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track