MARIJA EGELJA OTKRILA KAKO PROSLAVLJA BOŽIĆ: Poštujemo običaje, praznike provodim sa porodicom! A evo za šta je ona zadužena!
Foto: Printscreen

otvoreno

MARIJA EGELJA OTKRILA KAKO PROSLAVLJA BOŽIĆ: Poštujemo običaje, praznike provodim sa porodicom! A evo za šta je ona zadužena!

Stars -

Voditeljka Marija Egelja otkrila je kako ove godine obeležava Badnje veče, ali i najradosniji hrišćanski praznik - Božić. Kako ističe, praznike provodi sa svojom porodicom, poštuje običaje, a prisetila se i kakva je sećanja vežu za Božiće u detinjstvu.

- Badnji dan je praznik koji provodim sa porodicom u lepom raspoloženju i pripremi za najradosniji hrišćanski praznik Božić. Poštujemo običaje naravno, unosimo badnjak u kuću, uz posnu trpezu. Tata i brat su zaduženi za nabavku, mama priprema jela. Pomognem mami koliko umem i dekorišem sto, to je moj zadatak. Kada sam bila devojčica, sećam se da mi je omiljeno bilo izvlačenje parica iz česnice, a mama je često znala da stavi dva novčica, kako bismo i brat i ja bili zadovoljni. Poslednjih godina često novčić završi kod mene, imam sreće sa parama, videćemo šta će biti ove godine - rekla je Marila.

Marija Egelja
foto: Printscreen, Žikina šarenica

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Pink/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja