OVAKO VERA MATOVIĆ PROSLAVLJA NAJRADOSNIJI PRAZNIK U SVOM DOMU! Pevačica poštuje sve običaje, a zbog OVOG slavi oba Božića!
Foto: Printscreen Magazin In

tradicionalna

OVAKO VERA MATOVIĆ PROSLAVLJA NAJRADOSNIJI PRAZNIK U SVOM DOMU! Pevačica poštuje sve običaje, a zbog OVOG slavi oba Božića!

Stars -

Pevačica Vera Matović ističe da joj je Božić jedan od najomiljenijih praznika, a onda je otkrila kako izgledaju Badni dan i najradosniji hrišćanski praznik u njenom domu.

Vera govori da se u njenoj kući običaji prenose s kolena na koleno, kao i da nema ništa lepše od dočeka Božića. -

- Božić je jedan od najomiljenih praznika u našoj porodici, pogotovu Badnje veče, kada se prikupimo i kada ubacimo slamu, badnjak i sve ono što ide kroz taj običaj. Bacimo u slamu i orahe i suve šljive i dinare... Ne sad neke pare, da ne misle ljudi, ali to je nešto za decu malo, par dinarčića - priča Vera i dodaje:

Vera Matović
foto: Damir Dervišagić

- Naša deca su velika, ali to je tako slatko, mi te običaje prenosimo s kolena na koleno. I naravno, posna trpeza, koja je za mene nešto najlepše. Ja obožavam taj ritual i onda sutradan počinje Božić koji je isto tako interesantan, ali doček Božića to je nešto najlepše - govori ona.

Inače, pevačica slavi oba Božića.

- Kao i katolički Božić, koji ja isto uvažavam. Imam dosta prijatelja iz Hrvatske, čak imam i snahu koja je iz Hrvatske. Tako da ja slavim i obožavam i jedan i drugi Božić - izjavila je ona.

Vera Matović
foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track