UMESTO BOŽIĆA ČESTITALI USKRS! Kako su se poznati IZBLAMIRALI za praznike: A to nije ono NAJGORE! FOTO
Foto: Privatna Arhiva, Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

hit!

UMESTO BOŽIĆA ČESTITALI USKRS! Kako su se poznati IZBLAMIRALI za praznike: A to nije ono NAJGORE! FOTO

Stars -

Tokom praznika poznate ličnosti među prvima čestitaju svojim fanovima na društvenim mrežama. Tom prilikom neki od njih imali su lapsuse koji se i dan danas prepričavaju.

Neki od njih ticali su se upravo najradosnijijeg hrišćanskog praznika - Božića.

Naime, dešavalo se da umesto Božića čestitaju Uskrs, zbog čega im se svi smejali.

Tako je pevačica Ana Bekuta 2015. godine poželela da čestita Božić svim vernicima katoličke veroispovesti, desio joj se lapsus koji se dugo prepričavao. Bekuta je umesto Božić čestitala Uskrs na svom Tviteru, što su odmah primetili njeni pratioci. Iako je Ana brzo ispravila grešku i obrisala ovu objavu, njen “ispad” je ovekovečen i još uvek kruži internetom.

"Anki, Božić je", glasio je jedan od komentara.

Ana Bekuta
foto: Pritnscreen

Na voditelja Žiku Nikolića neminovno pomislimo poslednjih godina na Božić ili Uskrs, što i nije čudo, s obzirom na čuveni lapsus koji je napravio 2012. godine.

Žika Nikolić, Žika Šarenica, Vaskrs, Uskrs, slavlje, praznik, jaja
foto: Dragana Udovičić

Čuveni TV voditelj je, podsetimo, tada započeo božićnu “Žikinu šarenicu” uskršnjim pozdravom “Hristos Voskrese”. Njegov lapsus ubrzo je postao viralan te se o njemu naširoko pričalo, a sam Žika je posle nekog vremena priznao da mu je to najveći lapsus u dugoj karijeri.

I Miloš Biković imao je svojevrsan lapsus na Božić. On je pre tri godine na svom Tviteru objavio da je spreman za Božić, a među stvari koje je priremio za proslavu ubacio je i farbana jaja.

- Mozak u fazonu: jelka okićena, proja, kuvano vino, mafini, jaja ofarbana. Božić može da počne... - napisao je Biković.

Naravno, usledili su i komentari tipa “šta si pio” i “da li si dobro”. S obzirom na to da se Biković predstavlja kao veliki vernik, teško da je mogao baš toliko da pobrka Božić i Uskrs, kada je vreme za farbanje jaja, pa su mnogi pretpostavili da se samo šalio, dok su drugi poručili da se pošteno izblamirao.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track