ŠERIFOVIĆEVA ISKRENO O LJUBAVI I VEZAMA: Verujem da bi toj osobi najbolja stvar u životu bila da bude moja devojka!
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORILA DUŠU

ŠERIFOVIĆEVA ISKRENO O LJUBAVI I VEZAMA: Verujem da bi toj osobi najbolja stvar u životu bila da bude moja devojka!

Stars -

Marija Šerifović retko govori o svom ljubavnom životu, ali je ovaj put otvorila dušu.

Pevačica je otkrila da li je teško biti njen partner, pa i kakve planove ima.

Da li je lako biti vaša emotivna partnerka?

- I u emotivnom odnosu nastojim da stvari postavim na jasno mesto. Volim kada funkcinišu po određenim principima, s kojima se, što je vrlo retko i teško, oba partnera slažu. Uprkos svemu, verujem da bi toj osobi najbolja stvar u životu bila da bude moja devojka (smeh).

Marija Šerifović
foto: ATA Images

Preko koliko grešaka, odnosno pogrešnih poteza ste u stanju da pređete osobi u koju ste zaljubljeni?

- Ne bih rekla da mogu da kažem postoji li neki limit. Poverenje je ključ svega, a ono se vrlo lako izgubi.

Da li uprkos prevarama u vezama i raspadu brakova, o kojima stalno slušamo, verujete u bezuslovnu ljubav među partnerima i to da može da potraje do kraja života?

- To je toliko teško reći i zaista je individualna stvar. Nadam se da je moguće, odnosno želim da verujem da je tako nešto zaista moguće.

Marija Šerifović
foto: Printscreen/Instagram

Kada su vas pitali o stvaranju vaše porodice, kazali ste da zbog onog što ste imali prilike da gledate u odnosu oca i majke, znate tačno šta želite a šta ne. Kako u mašti izgleda vaša idealna porodica?

- Kao što sam već rekla, svaka životna situacija bila je lekcija. Ne bih da zvuči grubo, ali u današnje vreme idealne porodice postoje u malom procentu. Sve je uslovljeno tempom života i tako nastaju brojni problemi. Recepata za to nema, osim da među partnerima mora da postoji puno ljubavi, mudrih misli i poštovanja.

Svojevremeno ste kazali da, bez obzira na to što ste prešli tridesetu, majka i dalje ima ogromnu želju da kontroliše vaš život. Kako se s tim nosite i mislite li da će ta njena potreba prestati kada budete oformili svoju porodicu?

- Roditeljska briga mi je odavno jasna stvar, stoga mislim da se u tom pogledu Verica nikada neće promeniti. Interesantno je da sam sada ja postala ta koja nju svakodnevno kontroliše (smeh).

Marija Šerifović
foto: Printscreen/Youtube/MarijaSerfovic

Imaju li vaša pedantnost i ljubomora, kojoj ste takođe skloni, veze s tim što ste konstatovali da nije lako biti vaš prijatelj?

– Ne, kao što želim da moj životni prostor bude u redu, isto je i u odnosima s ljudima, pre svega s prijateljima. Sve mora da bude jasno, čisto, konkretno. Nije lako danas ostvariti takvu vrstu prijateljstva, jer je vreme postalo suludo.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Story

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja