snežna idila

UŽIVALI SU NA MALDIVIMA, ZANZIBARU I TURSKOJ! Dara i njen 21 godinu mlađi Toni uživaju u šetnji po SNEGU, ne skidaju osmeh s lica

Stars -

Pevačica Dara Bubamara već neko vreme uživa u ljubavi sa Tonijem, koji je čak 21 godinu mlađi od nje.

Njima ne smeta razlika u godinama, dosta vremena provode zajedno, a veoma često i putuju uživajući u predivnim i luksuznim destinacijama.

Sad su njih dvoje izašli na prvi sneg. Naime, Dara je na Instagram storiju podelila video iz njihove šetnje po snegu. Oboma je prijalo da izađu na sneg i šetnja im je izmamila osmehe.

Podsetimo, kuksuzna i raskošna putovanja ovom paru nisu strana, a Dara svaki detalj raskoši u kojoj se baškari snimi i podeli sa pratiocima na društvenim mrežama. Mladi biznismen je Daru Bubamaru odveo na Maldive, a kako su mediji brujali, za taj odmor je platio više od 6.000 evra za svega nekoliko dana boravka. Nakon toga je usledilo putovanje na Zanzibar, a potom i u Instanbul. Pevačica na svakoj od fotografija blista od sreće i zadovoljstva, a prelepi prizori koje je snimala oduševili su njene pratioce. I dok mnogi polemišu o njenoj romansi, očigledno da ona tome ne pridaje previše pažnje, već se trudi da svakodnevno uživa sa dragim.

kurir.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track