CAR JAVNO MUVAO KIJINU MAMU? Predložio joj da uđu u vezu, Ermina ih ohrabrila: I Madona ima momka mlađeg 40 godina od nje! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Screeenshot

HIT

CAR JAVNO MUVAO KIJINU MAMU? Predložio joj da uđu u vezu, Ermina ih ohrabrila: I Madona ima momka mlađeg 40 godina od nje! (VIDEO)

Stars -

Dok su čekali red ispred prodavnice, neki od zadrugara su se unervozili. Filipu Caru je Nadica Zeljković uspela da vrati osmeh na lice, a on je počeo da flertuje sa njom. Nadica je govorila Filipu da je dosta starija od njega, ali to ga nije sprečavalo.

- Možemo da budemo u vezi, šta, vi da odete u svet i da kažete da ste stariji, ljudi bi Vam se smejali - govorio je Car.

- Madonin momak je mlađi od nje 40 godina - bodrila ih je Ermina.

Inače, Nadica Zeljković je nedavno savetovala Filipa Cara, a on se raspitivao da li su Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović imali svađe dok su bili u braku.

- Da li se Kija svađala sa Slobodanom nekad? - pitao je Car.

- Uf... Jeste, ali nije ovako. Ja sam više bila na njegovoj strani. Nju je bolelo kad mu npr. neki njegovi drugari kažu nešto, on ćuti, onda ona upadne, pa se posvađa sa njima, pa i sa njim. Ona je htela da ga oformi, da bude zvezda, a on je statitičan bio. A ona onoako brza, agresivna. Bila sam na njegovoj strani dosta puta... - govorila je Nadica.

Filip Car
foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track