ŽELIMO JOŠ JEDNOG ČLANA PORODICE, VOLELI BISMO SINA! Supruga Dada Polumente iskreno: Bilo mu je i vreme da se SKRASI!
Foto: Pritnscreen

rekla

ŽELIMO JOŠ JEDNOG ČLANA PORODICE, VOLELI BISMO SINA! Supruga Dada Polumente iskreno: Bilo mu je i vreme da se SKRASI!

Stars -

Pevač Dado Polumenta je posle dva braka pronašao mirnu luku pored supruge Ivone, koja mu je pre četiri godine podarila ćerkicu Aleu. Kako kažu, u 2021. godini bi voleli da dobiju sina.

Dado Polumenta
foto: Printscreen

- Želimo još jednog člana porodice. Voleli bismo sina, ali najbitnije je da bude živo i zdravo - kaže Dado, dok Ivona otkriva da je pevaču konačno bilo vreme da se skrasi.

- Bilo mu je i vreme da se skrasi. Sve u svoje vreme dolazi. Kada je bio mlađi, bilo mu je bitno da radi. S godinama čoveku dođe da ima svoja četiri zida, voljenu osobu, decu. Nikada nisam imala osećaj ljubomore jer mu verujem. Pre svega sebi, a onda i njemu. Mirno spavam - kroz osmeh govori Ivona. Pevač dodaje kako je godinama bio u medijskoj vatri i da su žena i deca uspeli da ga smire.

- Deset godina sam bio u vatri, nisam imao odmora. I loša reklama tada je bila dobra reklama. Napokon sam srećan s njima. Slab sam na Aleu. I ona je sama po sebi živahna i temperamentna. Voli muziku, skoro sam joj kupio malu klavijaturu. Sin Dorijan je totalno sportski tip i muzika ga ne interesuje. Već je fudbaler, trenira od svoje sedme godine. U fudbalu je devet godina, gledaćemo ga na velikim stadionima - govori Dado, koji iz prvog braka sa bivšom suprugom Marijom Anom ima sina Dorijana od šesnaest godina.

Dado Polumenta
foto: Printscreen

Ivona ističe da se uprkos svemu Alea i Dorijan sjajno slažu.

- On živi sa majkom u Beogradu, a mi smo u Novom Sadu. Bez obzira na to sve, Alea prema njemu ima divan osećaj. Oboje se vole. Uživaju kada su zajedno. Odlično se slažem i s njegovom suprugom iz prvog braka. Deca se sigurno i zbog toga vole, mora da se stvori osećaj topline i ljubavi između njih. Kada je vaspitanje Alee u pitanju, stroža sam od Dada - konstatuje Ivona.

Dado ističe da je stric Šako Polumenta bio njegov veliki uzor na početku karijere.

- Šako je dugo godina bio moje ogledalo. Mlađi sam od njega 20 godina. Sve ono što sam želeo da budem ja, to je bio zapravo on. Šaka sam video kao čoveka od koga sam najviše naučio u muzici. Nisam ga kopirao, dodatno sam izgradio svoj stil. Čitav život se pitam da li sam bolji ili gori. Prvenstveno, on je moj stric. Suludo je stavljati muziku ispred familije - kaže pevač.

Dado Polumenta
foto: Kurir

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Blic/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja