ELENA KITIĆ U ZANOSNOM IZDANJU! Ćerka Mileta Kitića pozirala GOLOG STOMAKA u tigrastoj bundi, komentari samo PRŠTE! FOTO
Foto: Pritnscreen/Instagram

zapalila instagram

ELENA KITIĆ U ZANOSNOM IZDANJU! Ćerka Mileta Kitića pozirala GOLOG STOMAKA u tigrastoj bundi, komentari samo PRŠTE! FOTO

Stars -

Ćerka pevačkog para Mileta Kitića i Marte Savić, mlada pevačica Elena Kitić veoma je aktivna na društvenim mrežama, pretežno na Instagramu gde svakodnevno deli svoje fotografije.

Ovog puta fotografisala se u smelijem izdanju.

Naime, Elena je pozirala u kratkoj, tigrastoj bundici, koja je otkrila njen stomak, sa naočarima za sunce.

Ovo Elenino izdanje izazvalo je pravi bum na društvenim mrežama, te su pohvalni komentari ubrzano počeli da se nižu ispod njene objave: "Kraljia si stvarno", "Bomba", "Prelepa i prezgodna devojka".

Inače, u medijima se nedavno pojavila informacija da se njeni roditelji Mile i Marta razvode, što je Savićeva ubrzo demantovala. Ona je tokom praznika podelila i njihovu porodičnu fotografiju, te je pokazala kako su uživali na okupu.

- Navikla sam, ni sama ne znam koji mi me put razvode. Komšije mogu da kažu šta ima je volja, niti se družim sa njima, niti imam komunikaciju, niti žive sa mnom da znaju šta se dešava u mom životu i braku. Istina je da me nisu viđali od marta, ali sam se ja u avgustu vratila u Beograd. Lepo se odmorila i sada sam tu. Sa Miletom i ćerkom, tako da se ne razvodim - rekla je pevačica Scandal, prenosili su mediji.

Marta Savić
foto: Pritnscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track