KURIR OTKRIVA KO JE LJUBAVNICA DUŠKA TOŠIĆA: Peđa se razveo od supruge zbog AFERE sa fudbalerom!
Foto: Ana Paunković, Shutterstock

ŠOK PRIČA

KURIR OTKRIVA KO JE LJUBAVNICA DUŠKA TOŠIĆA: Peđa se razveo od supruge zbog AFERE sa fudbalerom!

Stars -

Ljubavnica Duška Tošića razvela se od supruga, inače poznatog pevača Peđe Jovanovića Blizanca, kada je on saznao za njene afere, između ostalog i za romansu sa fudbalerom.

Ana Jovanović
foto: Instagram

Kako ekskluzivno saznajemo, nova devojka srpskog reprezentativca Ana Jovanović je i te kako poznata u sportskim krugovima, a kada je njen muž saznao za njene afere došlo je i do kraha njihovog braka. Odučili su da se razvedu, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Duško Tošić
foto: Instagram

Inače, Duškova ljubavnica Ana je veoma aktivna na društvenim mrežama. Ona postavlja provokatine fotografije i pokazuje kako živi na visokoj nozi i punim plućima.

Ana Jovanović
foto: Instagram

Na njenim storijima sve puca od luksuza, egzotičnih putovanja, a sebe predstavlja kao kreatorku kupaćih kostima, pa se u njima često i fotografiše. Ranije je bila u dobrim odnosima i sa Tošićevom suprugom, ali prema rečima našeg izvora, tikva između njih dve je pukla kada je pevačica saznala da je muž vara sa njom.

Duško Tošić
foto: Www.crvenazvezdafk.com

Kako dalje neposredno saznajemo, Tošić nije jedini na koga je ova atraktivna dama bacila oko i startovala na društvenim mrežama. Ona često lajkuje fotografije sportistima uglavnom fudbalerima, a nekima šalje i poruke na Instagramu. To fudbaleru izgleda uopšte ne smeta, budući da su ga saigrači kada su saznali sa kim se tajno viđa na to i upozorili, ali on nije pridavao značaju.

Ana Jovanović
foto: Instagram

Sa druge strane, njen bivši muž Peđa Jovanović je cenjen i poštovan u muzičkim krugovima. Često nastupa po beogradskim klubovima, sarađuje sa mnogim pevačima kojima komponuje i piše pesme, a ima i brata koji se takođe bavi muzikom. On vodi miran život i međusobno se ne prate na Instagramu. I tokom jučerašnjeg dana smo u nekoliko navrata pokušali da stupimo u kontakt sa Tošićem, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Duško Tošić
foto: Ana Paunković

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track