STRESNO

SLAĐANA MILOŠEVIĆ ISCPLJENA POSLE SUĐENJA: Ovo je ljudska neodgovornost, spor se namerno odugovlači! (KURIR TELEVIZIJA)

Stars -

Suđenje bivšem partneru pevačice Slađane Milošević zbog nasilja u porodici odloženo je danas pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu. "Kao neko ko nije pravno lice, imam pravo na neku drugu vrstu reakcije.

Mislim da se ovakva vrsta spora, koja je isprljujuća, stresna i teška za sve učesnike, na ovaj način odugovlači. U redu bi bilo da postoji neki dokazni postupak koji treba prolongirati zbog svedoka ili same sudske procedure. Ali ovo nije taj razlog, ovo je osnova koja se može svesti pod bazičnu ljudsku neodgovornost", objasnila je ona.

Pevačica je istakla da je dobro što se njen bivši partner pojavio pred sudom. "Kako se osećam? Pa kao i svako ko je preživeo neku vrstu nasrtaja, ugrožavanja lične slobode, oduzimanja ličnih prava i ljudskog dostojanstva", zaključila je Milošević. Njen advokat Mladen Stiković za Kurir televiziju je objasnio da je razlog odlaganja odsustvo zamenika glavnog tužioca.

Slađana Milošević
foto: Dragana Udovičić

"Sudija je ukazao da se to već drugi put dešava, a da se u njegovoj karijeri tako nešto nikada nije desilo", rekao je advokat i dodao da je sledeća rasprava zakazana za februar.

Okrivljeni se, prema njegovim rečima, uredno pojavio pred sudom. Za izostanak državnog tužioca u postupku za nasilje u porodici, gde gonjenje preduzima država, po automatizmu bi trebalo da odreaguje upravo država. Ovo je izjavio punomoćnik pevačice Slađane Milošević, Nikola Grbić. "Na žalost, tužilaštvo nije blagovremeno obavestilo o kašnjenju ili o bilo kakvoj sprečenosti, te iako su se pojavile sve strane, okrivljeni Igor S. kao i svedoci, tako su se pojavili i svedoci predloženi od strane oštećene, pa i sama oštećena Milošević", objasnio je on.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track