Najnovije vesti

ŠUŠKALO SE PO SELU DA LAZIĆEVO IMANJE VREDI MILIONE: Darkove komšije otkrile kako se ponaša pevač i kakva mu je verenica Marina!
Foto: Printscreen/Instagram

BRESTAČ PRIČA

ŠUŠKALO SE PO SELU DA LAZIĆEVO IMANJE VREDI MILIONE: Darkove komšije otkrile kako se ponaša pevač i kakva mu je verenica Marina!

Stars

Meštani Brestača gde pevač Darko Lazić živi kažu da im je prirastao srcu i da je dobar momak, ali da navodno ne mogu njegove poroke i ponašanje da opravdaju uvek.

U rodnom kraju pevača Brestaču, tri kuće jedna do druge sve su u vlasništvu Lazića. Jedna od pokojnog oca Milana, druga od brata Dragana i ona najveća je zapravo Darkova. Kako komšije tvrde imanje vredi milione.

"Imaju veliko imanje i na njemu tri kuće. Šuškalo se po selu da vredi milione, ali je nepristojno zalaziti ljudima u džep. Darko je pevao brojna veselja gde je zgrnuo ogroman novac. Nije jednostavno baviti se pevanjem, ali onaj ko ume, što da ne živi lepo od ovog posla. Darkova je najveća kuća i još uvek je u izradi. Nema fasadu i još je ostalo dosta toga da se uradi oko nje i unutar nje. Znam da je nameštaj skupocen i da su ga uvozili iz raznih zemalja. Marina je to birala sve sa ukusom", tvrdi komšija koji dobro poznaje porodicu Lazić.

Milan Lazić, Darko Lazić
foto: Ana Paunković

Jedna od komšinica iz ulice pored kaže kako je navodno Marina uspela Darka da smiri, ali da i dalje brzo vozi i pije.

"Uspela je njega Marina da smiri. Vidite kako je porodičan čovek i koliko toliko se drugačije ponaša. Problem je što i dalje brzo vozi ulicama. Voli motore, automobile, vidi se da je to njegova strast. Čula sam da voli i da popije koju. Ne bi trebalo da pije od kada je ugradio balon u želudac. Mora još da se primiri, ako želi da se potpuno posveti Marini i Alekseju", govori komšinica.

U obližnjim prodavnicama prodavačice tvrde kako je Darko ljubazan, ali da se na njegovom licu primeti bol i tuga za ocem. Kažu da su mu oči pune suza jer svakodnevno plače zbog gubitka koji je svež.

Darko Lazić, Brestač
foto: Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanović Cile

"Dogodila mu se tragedija sa ocem i razumljivo je da je tužan i neraspoložen. Vidi mu se tuga u duši. Oči su mu uvek pune suza svaki put kada pazari. Darko je zaista fin dečko, ostavi često kusur kada nešto pazari. Nikada nije bio škrt. Deli sirotinji na ulici i šakom i kapom. Jednom prilikom sam videla kako je prosjaku ostavio 2.000 dinara. O Lazićima imam sve najlepše da kažem. Ovo je malo mesto i jedni druge moramo da poznajemo. Tako smo upoznati i sa njima, Darka smo pratili od početka takmičenja. Ko bi rekao da će tako na kraju napredovati i napraviti veliko ime na estradi", kaže prodavačica, dok se u obližnjoj kafani navodno žale kako je Marina uobražena.

"Darka obožavamo, ali Marinu ne. Uobražena je i puna sebe. Ima osećaj kao da je kraljica jer se udala za Lazića koji ima puno love. Trebala bi malo da se spusti na zemlju i shvati koliko je teško zaraditi dinar. Dao bih ja njoj da radi za 20.000 dinara, pa da vidim kako bi se bahatila i uobraženo šetala ulicama", zaključuje čovek iz kafane.

Darko Lazić, Marina Gagić
foto: Printscreen/Instagram

Jedan od prvih komšije koji zarad dobrih susedskih odnosa nije želeo da se slika, kaže kako je Darkov pokojni otac Milan već imao problema sa zdravljem pre nekoliko godina.

"Uništila ga je operacija želuca. Nažalost je otišao i tu nema povratka. Pre par godina je bio u životnoj opasnosti kada je doživeo infarkt. To je sve od kilaže. Voleo je dobro da popije i pojede, kilogrami su se sami taložili i sve je to uticalo na njegovo zdravlje", kaže komšija.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...