NI POSLE 21 GODINE BOL ZA OCEM NE JENJAVA! Veljko Ražnatović objavio fotku uoči godišnjice Arkanove smrti: Za njega je on KRALJ!
Foto: Printscreen/Youtube, Nemanja Nikolić

oglasio se

NI POSLE 21 GODINE BOL ZA OCEM NE JENJAVA! Veljko Ražnatović objavio fotku uoči godišnjice Arkanove smrti: Za njega je on KRALJ!

Stars -

Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. u Beogradu. Ove godine, navršava se 21 godina od njegove smrti, a Veljko Ražnatović se uoči smrti njegovog oca oglasio na svom Instagram profilu.

Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan
foto: Shutterstock, Printscreen

Arkan, komandant Srpske dobrovoljačke garde, ubijen je u beogradskom hotelu "Interkontinental" 15. januara 2000. godine. U napadu na Arkana život su izgubili i njegovi telohranitelji Milenko Mandić Manda (44) i Dragan Garić (47).

Cecina i Arkanova deca, Veljko i Anastasija , godinama ističu kako im je teško što su odrasli bez oca, ali se i često kroz brojne uspomene sete svog preminulog tate.

Uoči godišnjice od Arkanovog ubistva, njegov sin Veljko na društvenoj mreži Instagram objavio je Željkovu fotografiju ispod koje je stavio krunu. Koliko je bio vezan za oca, govori i činjenica da je Veljko svom sinu dao ime po Arkanu.

Veljko Ražnatović
foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track