MRKA JE NAUČIO BEKUTU DA BUDE NEPRISTOJNA: Saša Popović pokušao da SMIRI Anu i Viki ŠALOM, a isplivala TAJNA koju NIKO NIJE ZNAO!
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

KLUPKO SE RAZMOTALO

MRKA JE NAUČIO BEKUTU DA BUDE NEPRISTOJNA: Saša Popović pokušao da SMIRI Anu i Viki ŠALOM, a isplivala TAJNA koju NIKO NIJE ZNAO!

Stars -

Viki Miljković je na primeru Marijinog kandidata želela da pokaže kako žiri ovog muzičkog takmičenja treba da se ponaša.

U izlaganju ju je prekinula koleginica Ana Bekuta, pa se umešao i Saša Popović.

Viki Miljković
foto: Printscreen/Zvezde Granda

"Nikola drago mi je da si otišao dalje. Koliko znači kada te žiri lepo dočeka sa osmehom ja sam zato odmah dala svoj glas, dala ti energiju i ti si oživeo za razliku kada je moj kandidat Goce izašao oni su se smorili i ubili su ga u pojam i on je potonuo", istakla je pevačica.

Ana Bekuta je pevušila što je vidno iznerviralo Viki.

"Ana, nije kulturno da se peva dok neko priča", dobacila je Miljkovićeva koleginici.

Ana Bekuta
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Saša Popović je kroz šalu konstatovao da je Bekutu ovakvom ponašanju naučio njen emotivni partner političar Milutin Mrkonjić.

"Znaš li ti sa kim ona živi? Sa poslanikom. Mrka je naučio da upada u reč, da bude nepristojna", našalio se Saša, a sa njim se složila Violeta što je izrevoltiralo Anu:

Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić Mrka
foto: Printscreen/Ami Dži šou

"Da nije bilo Milutina ova žena bi još uvek pušila cigarete!"

"Tako je! Veliki aplauz za Milutina! Meni je pomogao puno u životu. Pomogao mi je da ostavim cigarete i neizmerno mu hvala", priznala je Miljkovićeva, a publika je gromoglasno zatapšala u "Zvezdama Granda!".

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track