NASTAVLJEN ESTRADNO-POLITIČKI RAT: Škoro rekao da Balašević loše peva, a Severinu provocirao zbog prezimena!
Foto: Printsceen/Instagram

provokacije

NASTAVLJEN ESTRADNO-POLITIČKI RAT: Škoro rekao da Balašević loše peva, a Severinu provocirao zbog prezimena!

Stars -

U Hrvatskoj je nastavljen rat između političara Miroslava Škora i pevačice Severine Kojić, jer ga je još prošlog leta prozvala zbog njegove izjave o abortusu, kada mu je i pokazala srednji prst.

Miroslav Škoro
foto: Youtube/Printscreen

Nekadašnji kandidat za predsednika Hrvatske gostovao je u emisiji "Nedeljom u 2" na tamošnjoj nacionalnoj televiziji, gde je govorio o brojnim političkim temama, a dotakao se i estrade, pa je odgovorio na pitanje o svađi sa Kojićevom, koja je u svom obraćanju Škoru rekla da želi da bude kao Balašević, ali da u tome nikada neće uspeti.

Đorđe Balašević
foto: Facebook

- Nisam se nikad bavio koleginicom Severinom na tom nivou, ne koristim Vikipediju, niti izjave koleginice, kako se već sad preziva, više ne znam. Ne bavim se time - rekao je Škoro, koji je za "panonskog mornara" imao više reči.

- Balašević i ja jednako loše pevamo, kao kantautor se vešto igra rečima. S nekim njegovim stavovima se duboko ne slažem - istakao je Škoro. Podsetimo, Seve je bila baš oštra u svom postu koji je u junu objavila na svim svojim profilima na Fejsbuku i Instagramu.

Severina Kojić
foto: Pritnscreen/Instagram

- Nažalost, upoznala sam tog Škora. U poznoj mladosti silno je hteo postati panonski mornar, ali zaboravio je da postoji Balašević, pa se plan izjalovio. Bez obzira na to što je bio uzorni omladinac u "ono doba", kažu upućeni. Onda je došao rat. Njegov ratni put se sastojao u avionskoj karti u jednom smeru. Iz domovine u Ameriku. Vratio se u ravnicu koju su mu neki drugi odbranili i odlučio je da postane direktor diskografske kuće "Orfej", koja je, zamislite, nakon njega propala - napisala je Seve ljuta zbog kolegine izjave da žena koja je silovana i zatrudni o abortusu mora da se dogovori s porodicom.

Dar

Poklanja haljinu koju je nosila dok je bila s Kojićem

Severina želi da se reši svega što je podseća na, izgleda, bivšeg supruga Igora Kojića, pa je odlučila da pokloni tirkiznu haljinu kreatorke Matije Vuice, koju je nosila na Maldivima, na kojima je bila s njim prošle zime.

- Jednoj od najlepših haljina u mom ormaru vreme je da ode u vaš ormar - napisala je Severina na Instagramu i oduševila pratioce.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/ A. Panić/ Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track