ŠUŠKA SE DA JE ONA NOVA DEVOJKA NIKOLE RAĐENA! Milica je učestvovala u muzičkom takmičenju, a tada je skroz DRUGAČIJE IZGLEDALA!
Foto: Stefan Jokić, Printscreen Instagram

slab na pevačice

ŠUŠKA SE DA JE ONA NOVA DEVOJKA NIKOLE RAĐENA! Milica je učestvovala u muzičkom takmičenju, a tada je skroz DRUGAČIJE IZGLEDALA!

Stars -

Nekadašnji vaterpolista srpske reprezentacije Nikola Rađen navodno je već godinu dana je u emotivnoj vezi sa pevačicom Milicom Ristić.

Nju je javnost imala prilike da upozna 2015. godine u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", a ona se od tada drastično promenila.

Milica Rakić
foto: Pritnscreen

Naime, ona je tada negovala mnogo smerniji izgled, pa je u takmičenju često bila "zakopčana do grla", što danas nije slučaj. Milica je veoma aktivna na društvenim mrežama, te neretko objavljuje svoje provokativne fotografije.

Milica Ristić
foto: Pritnscreen

Inače, kako se navodi, mlada pevačica i sportista upoznali su se na njenoj svirci kada je nastupala sa Stefanom Živojinovićem.

Kako kažu njihovi prijatelji, Nikola i Milica odlično funkcionišu iako su većinu veze održavali "onlajn" jer ona zbog zabrane državljanima Srbije da uđu u Grčku nije mogla da ide kod svog dečka. Viđali su se kada bi Rađen došao u Beograd, ali će uskoro i ta prepreka biti srušena, jer se vaterpolista, saznajemo, vraća u srpsku prestonicu za desetak dana, gde će nastaviti karijeru.

Podsetimo, Nikola Rađen je bio u braku sa Anom Kokić, tako da ima iskustva s pevačicama i svime što nosi njihov posao. Razvedeni su već dve godine i u korektnim su odnosima. Kako kaže naš izvor blizak njoj, ona je upućena u Nikolin ljubavni život i u potpunosti ga podržava.

Ana Kokić, Nikola Rađen
foto: Damir Dervišagić

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track