ČOLAK IZGOREO! KIKI GOLUBOVIĆ GA OGOVARAO U RIJALITIJU: Bane ispričao kako zaista stvari stoje! A JANJUŠ MU DUGUJE PARE! (FOTO)
Foto: Printscreen

REKAO SVE

ČOLAK IZGOREO! KIKI GOLUBOVIĆ GA OGOVARAO U RIJALITIJU: Bane ispričao kako zaista stvari stoje! A JANJUŠ MU DUGUJE PARE! (FOTO)

Stars -

Bivši učesnik rijalitija Bane Čolak, danas je bio tema pojedinih ukućana, te je tako Kristijan Golubović ispričao kako je jednom prilikom na njega naleteo kolima.

On je nastavio priču da ga je Čolak molio da se slikaju zajedno.

Ovo se Čolaku nije nimalo dopalo, te je osetio potrebu da odgovori Goluboviću, a potkačio je i Marka Janjuševića Janjuša, tvrdeći da mu duguje novac, koji mu je on navodno pozajmio pre dve godine u Budvi.

Bane Čolak, Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Instagram

"Kristijan misli da time što laže da sam skakao ispred njegovog auta ispada veći nego što jeste... Nažalost, njegova istina je da smo se zadesili u istom salonu, gde je on čuo tadašnju moju pesmu i želeo da obuče moju majicu, ne bi li pesma prošla bolje. Za*ebite me više glupih priča, od mene ste napravili nešto samo vama znano, baš zato što sam ćutao na laži, manipulacije i gluposti, e pa dosta je, od sada samo dokazi crno na belo", poručio je Bane, a onda se ostrvio na Janjuša:

Bane Čolak, Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Instagram

"Sitne duše i dalje ne mogu bez mog imena u Zadruzi... Znam kako boli kad moraš da guliš 10 meseci tamo i kad nemaš o čemu drugo da pričaš, nego o nekome ko i nije tamo... Ekipa Filip, takozvani Car, Janjuš i Kristijan... Nadam se da će posle ove Zadruge Janjuš imati napokon da mi vrati pare što sam mu davao u Budvi pre dve godine da se kocka i da plati taksi da se vrati u smeštaj gde je boravio", poručio je besni Čolak na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track