PROVODE SE

ONI ZNAJU KAKO SE UŽIVA! Dara Bubamara i njen 21 godinu mlađi dečko oglasili su se iz Dubaija: Fotkama zapalili Instagram

Stars -

Pevačica Dara Bubamara uživa u vezi sa 21 godinu mlađim dečkom Tonijem. Popularni par otkako je obelodanio svoju ljubav nalazi se u žiži interesovanja, a ovog puta u centru zbivanja našli su se zbog provokativnih fotografija i snimaka sa njihovog novog putovanja.

Naime, Dara i Toni stigli su u Dubai. Pevačica je uredno sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila fotografije i snimke kako ona i njen voljeni uživaju.

Dara je najpre podelila fotku na kojoj se vide noge njenog izabranika, ali i koktel. Nešto kasnije svoju publiku pevačica je obradovala video snimkom u kojem nasmejana pozira na ramenu svog mladog dečka, da bi kasnije ispozirala sama u roze haljini i svima pokazala svoju liniju.

Dara Bubamara
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Dara i Toni u vezi su od avgusta prošle godine, i od tada su nerazdvojni. I dok su svi tokom 2020. godine bili vezani za jedno mesto, to Daru i Tonija nije sprečilo da putuju po luksuznim destinacijama, tako da ni ovo njihovo putovanje ne iznenađuje. Oni znaju da uživaju.

Dara Bubamara, Toni
foto: Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/S.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track