TARI SE VRATIO NJEN TATA, A JA... Ana Nikolić skrhana emocijama: Posvetila snažne reči pokojnom ocu i raznežila mnoge! (FOTO)
Foto: Printscreen/Pink TV

iskrena

TARI SE VRATIO NJEN TATA, A JA... Ana Nikolić skrhana emocijama: Posvetila snažne reči pokojnom ocu i raznežila mnoge! (FOTO)

Stars -

Pevačica Ana Nikolić podelila je na svom Instagram nalogu fotografiju svog oca uz poruku koja je raznežila mnoge njene pratioce.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Poznato je da pevačica pati za svojim ocem, te mu je čak i posvetila pesmu("Da te vratim") na albumu koju je za nju radio njen tadašnji izabranik Stefan Đurić Rasta sa kojim ima ćerku Taru.

Pevačica nije krila osećanja pa je ispod fotografije napisala:

- Kada bi znao koliko mi sada nedostaješ....Tari se vratio njen tata....A ja...."sve što imam, sve je laž i sve bih dala sad za jedan minut sa tobom!" - piše ispod fotografije.

U svom poslednjem intervjuu za medije pevačica je otkrila da je sa Rastinom porodicom u dobrim odnosima, a njegovo hapšenje nije komentarisala.

- Ja sam sa svima u dobrim odnosima, retko sam u konfliktima, što bih bila sa bakom svoje ćerke. Može da bude šest puta baka, ako nije prema meni okej, ona je korektna i normalna, sarađujemo lepo. Imamo zajednički interes, obzirom da znamo ko su Tarini mama i tata, Tara je tasmanijski đavo, treba je ukrotiti. Liči i na mene i na tatu, ako je sad ne zaustavimo, neće nam ni puk vojske pomoći. Pogađaju mi svi naslovi za Tarinog tatu. Ja nisam imala oca. Osetljiva sam na te teme, pišem postove i kačim. Advokati neka kažu šta imaju, ja sam uvek uz njega - rekla je Ana nedavno.

Podsetimo, posle 4 meseca u pritvoru Rasta je danas pušten na slobodu.

Rasta, Stefan Đurić Rasta
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track