PRESEKLA

NEMA ŠALE SA NIKOLINOM PIŠEK! Stroga mama ODLUČNA – Zabranila ćerki DRUŠTVENE MREŽE do srednje škole! (KURIR TELEVIZIJA)

Stars -

Popularna voditeljka Nikolina Pišek kao i svi roditelji susreće se sa velikim izazovima tokom odrastanja svoje dece.

U eri kada internet dominira, a društvene mreže pravi su mamac za emocionalne nestabilnosti Nikolina ima čvrst stav o tome šta je neophodno kako bi se deca zaštitila od štetnih uticaja i razvijala na ispravan način.

-Mislim da je kontrola majka svih postupaka naspram dece na internetu. Isto tako bi bilo dobro i ograničiti taj krug prijatelja, da ga ne šire previše, tj. da se u vreme njihove emocionalne nezrelosti druže isključivo sa ljudima sa kojima se znaju i u realnom svetu. Ta potreba za popularnošću je velika zamka na kojoj su mnogi posrnuli i tanka je ta nit koja deli razonodu od propasti – kaže Nikolina.

Lepa voditeljka ne krije da pomno prati šta joj ćerke rade, a posebno mlađoj ne dopušta korišćenje društvenih mreža. - Društvene mreže ona još uvek ne koristi. Ja smatram da dete dok ne završi osnovnu školu, nema šta da traži na društvenim mrežama - bila je jasna Nikolina.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track