JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ NA LETO SLAVE 10 GODINA LJUBAVI! Pevačica otkrila: Ljudima se dopada kad iskazujemo nežnost!
Foto: ATA Images

traju

JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ NA LETO SLAVE 10 GODINA LJUBAVI! Pevačica otkrila: Ljudima se dopada kad iskazujemo nežnost!

Stars -

Bračni par Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić u avgustu proslavlja deset godina braka, a kako kažu, puno razumevanja, poštovanja i ljubavi njihov odnos drži čvrstim.

Jelena Tomašević
foto: Vladimir Šporčić

Važe za jedan od najskladnijih bračnih partnera na javnoj sceni Srbije, a Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić često i putem društvenih mreža jedno drugom znaju da izjave ljubav. Jelena je sada otkrila da li joj je tada puno srce kada joj suprug ostavi romantičnu poruku ili se pak postidi:

- Primetila sam da se ljudima dopada kada Ivan i ja ponekad javno uputimo podršku jedno drugom ili iskažemo neku nežnost, ali ono što moraju da znaju je da je to samo delić onoga što je potrebno da bi odnos između dvoje ljudi bio kompletan.

Ove godine ovaj par proslavlja deset godina braka.

Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić
foto: Damir Dervišagić

- Svaki brak je kosmos za sebe i ne bih se usudila da dajem nikakve savete i da generalizujem na temu pravila o srećnom životu. Znam samo da je najzdravije fokusirati se na svoj dom i na svoju porodicu i ni sa kim se ne upoređivati - smatra ona.

Ipak, njihov centar sveta je ćerka Nina, koja je nedavno proslavila deveti rođendan.

- Uvek sam se čudila svojim roditeljima kada su govorili kako smo brzo porasli i kako vreme brzo leti. Tek sada shvatam dok posmatram Ninu, šta znači da je vreme proletelo. Najzanimljivije mi je da je posmatram kako joj se formira karakter, kako izrasta u ličnost i postaje sve samostalnija i hrabrija - kaže Jelena, koja sa suprugom Ivanom nije uspela da joj priredi veliku zabavu za rođendan s obzirom na to da traje pandemija virusa korona.

Jelena Tomašević
foto: Printskrin/Premijera

Kurir.rs/Blic/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track