BEZ DLAKE NA JEZIKU

NE KRIJEM SIMPATIJE PREMA NIKOLI, SANJA S NJIM NIJE ODAVNO U VEZI: Elektra Elit oči u oči sa Urgankom, priznala u kakvom su ODNOSU

Stars -

Nikola Đorđević, učesnik rijalitija i bivši dečko pevačice Sanje Vučić, nedavno je povezivan sa transrodnom pevačicom Elektrom Elit, nakon što se pojavio u njenom spotu.

Nakon toga, Elektra i Sanja su se srele na jednom događaju. Elektra Elit, koja je sve šokirala kada je javno priznala da se bavi prostitucijom, sada je istakla kakvo mišljenje ima o Sanji.

Nikola Đorđević, Sanja Vučić
foto: Printscreen Zadruga, ATA Images

"Sanja je divna devojka. Upoznala sam je i zaista o njoj imam sve reči hvale. Što se tiče Nikole, ona nije s njim odavno u vezi i to je, za sada, završena priča. Nemam problem ni pred kim, pa ni pred njom, ne krijem svoje simpatije prema Nikoli jer je on dečko za primer. Kad kažem simpatije podrazumeva se da simpatišem njegovu dobrotu i dušu, pa tek onda fizički izgled. Sarađivali smo na mom spotu, a ujedno se i družili. Sanju sam srela posle snimanja mog spota i baš smo se dobro ispričale", rekla je Elektra Elit, a na pitanje da li je između nje i Nikole postojalo nešto više od saradnje, kroz smeh je odgovorila:

Elektra Elit
foto: Pritnscreen

"Pitajte njega."

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track