mala grmi

BRESKVICA U PROVOKATIVNOM IZDANJU: Dok svi bruje o njenom RASKIDU, pevačica ŽARI I PALI! Samo ČIPKA joj prekriva GRUDI! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Anđela Ignjatović poznatija pod nadimkom Breskvica opustila se otkako je raskinula sa Mihailom Veruovićem Vojažom, pa na njenom Instagram nalogu često osvanu provokativni snimci, koji nisu bili praksa dok su njih dvoje bili zajedno.

Andjela Ignjatovic Breskvica
foto: Printskrin/Instagram

Breskvica je nedavno postala crvenokosa, a svoje pratioce obradovala je snimkom u kojem đuska u uskoj krop majici na bretele. Mnogi komentarišu da je Breskvica rešila da svoje ženske atribute istakne u prvi plan.

Breskvica
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, mnogi ne veruju u raskid Breskvice i Vojaža, i smatraju da je njihov raskid još jedan marketinški trik, poput onog kad su objavili lažnu vest o svojoj veridbi.

- Dok su u proteklom periodu uglavnom viđani kako odvojeno ulaze u zgradu, sada ih sve češće srećemo zajedno. Iz njihovog stana se čuje i kako zajedno pevaju, te je jasno da dosta vremena provode zajedno i žive na istoj adresi. Oni su na prvom spratu pa često prolazim pored njihovog stana i sve čujem. Od početka priče o njihovom raskidu, viđani su na istoj adresi, iako su se u početku kretali odvojeno. Sada je situacija drugačija, te izgleda da su rešili sve nesuglasice. Klinci non-stop dolaze ispred njihove zgrade i čekaju ih kako bi se uslikali sa njima i saznali šta se dešava između njih. Ovih dana smo videli i kako se slikaju sa oboje, ali i kako razgovaraju sa njima da li su opet zajedno. Oni to ne negiraju, iako iz nekih razloga to ne žele i javno da potvrde. Njihovi fanovi bili su van sebe kada su čuli novosti, skakali su i grlili ih, a oni su se zadovoljno smeškali. Što više vremena prolazi, deluje da su se njih dvoje poslužili marketinškim trikom, te da su od početka u kontaktu iako su u javnosti pokazivali drugačije. Sve vreme su bili na istoj adresi, a pričama o raskidu su uspeli da dodatno skrenu pažnju na sebe, pa im je navodni raskid pomogao u promociji novog spota - rekao je izvor koji živi u blizini ovih pevača.

Breskvica
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M./Blic

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja