VRELO IZDANJE

INDI URADILA NOVU TETOVAŽU, PA POKAZALA TELO! Pevačica se snimala iz svih uglova i zapalila Instagram! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Indira Indi Aradinović redovno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku, a to je učinila i prilikom tetoviranja. Indi je na svom Instagram nalogu podelila snimke dok je još ležala na stolu u tatoo studiju.

Indi Aradinović
foto: Printscreen

Indi je ostala samo u brushalteru koji je pridržavala rukama, a sve vreme govorila je o kolačima koji su joj se jeli. Pevačica je otkrila da bi mogla i da se navuče na tetoviranje.

Indi Aradinović
foto: Printskrin/Instagram

Indi je tetovirala deo ispod grudi, kod rebara, a šta je tačno istetovirala još nije otkrila, a sa snimaka se vidi da je reč o slovima.

Podsetimo, Indi ne krije koliko je srećna u ljubavi, što pokazuje i na društvenim mrežama, ali svog partnera krije od očiju javnosti. Pevačica je zbog veze sa njim često na relaciji Danska - Srbija, a nedavno je nakon tri meseca provedenih tamo, došla u Beograd. Nedavno je na svom Instagramu podelila citat, kojim je istakla da je njena ljubav bila "vredna čekanja".

"Najteže je voleti ljude koji su predugo bili sami. Oni su se toliko navikli da budu sami, nezavisni i sami sebi dovoljni, da je potrebno da se desi nešto izuzetno, što bi ih ubedilo da ste im potrebni u životu", poručila je Indi.

Indi Aradinović
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja