OBRISALI STARE USPOMENE: Seve i Igor uklonili zajedničke fotke sa Instagrama!
Foto: Printscreen/Instagram

definitivno kraj

OBRISALI STARE USPOMENE: Seve i Igor uklonili zajedničke fotke sa Instagrama!

Stars -

Severina i Igor Kojić još jednom su potvrdili da je njihovom braku definitivno došao kraj kad su obrisali zajedničke fotografije s društvenih mreža.

Već duže vreme se priča kako pevačica i njen suprug nisu zajedno godinu dana i da nisu u dobrim odnosima, a tome u prilog idu i njihovi potezi na Instagramu. Nakon što su mediji objavili da je Severina predložila Igora kao svedoka na ročištu po tužbi učiteljice u školi koju njen sin pohađa, ona je obrisala njihove zajedničke fotografije. Tako na njenom profilu više nema slike od prošlog leta kad mu je čestitala rođendan.

- Ovom divnom muškom stvorenju Igoru Kojiću srećno uplovljavanje na 33 okretaja! Srećno, ljubavi - napisala je tada, a on joj je odgovorio: "Kažu da su 'Isusove godine' najsrećnije. Hvala, ljubavi."

Ni na Igorovom profilu nema fotografije koju je objavio početkom juna prošle godine, nakon što su se otpratili sa Instagrama.

- Ljubav koja se ne meri lajkom i folovom. Moj anđeo, najlepša duša i najbolja majka na svetu - napisao je tada Igor. Ipak, fotografije koje su objavljivali ranije još uvek se nalaze na njihovim profilima, a par se i dalje prati na Instagramu.

Igor Kojić, Severina Kojić
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/ J. S./ Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja