BANE MOJIĆEVIĆ NAKON RAZVODA POTRAŽIO STRUČNU POMOĆ: Posećujem psihoterapeuta i bavim se očuvanjem svog mentalnog ZDRAVLJA!
Foto: Damir Dervišagić

otvoreno

BANE MOJIĆEVIĆ NAKON RAZVODA POTRAŽIO STRUČNU POMOĆ: Posećujem psihoterapeuta i bavim se očuvanjem svog mentalnog ZDRAVLJA!

Stars -

Pevač Bane Mojićević i Milica Mićović su vezu krunisali brakom 2013. godine, a sedam godina kasnije rešili da ipak stave tačku na svoj brak iz kog imaju ćerku Mašu i sina Radoša. Kako krah braka na njegovu psihu ne bi ostavio izvesne posledice, pevač je poražio pomoć stručnog lica.

Iako svestan da je „to kod nas i dalje tabu”, on nema problem da o tome javno govori – da je išao kod psihoterapeuta da bi što pre prebrodio težak period.

"Mislim da nema pravog zdravlja bez te mentalne komponente i to je jako važno pored, naravno, fizičkog zdravlja, podjednako je važno i mentalno i po nekim statistikama su ti psihološki problemi najzastupljeniji u 21. veku, a kod nas je iz nekog razloga to još uvek tabu tema. Još uvek se o tome nerado govori i nerado se radi na tom aspektu života. Ja nemam problem da o tome javno govorim. Posećujem redovno svog psihoterapeuta i bavim se očuvanjem svog mentalnog zdravlja", izjavio je Bane.

Bane Mojićević
foto: Tamara Trajković

Kurir.rs/Grand Magazin/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja