DUŠKO HOĆE DA SE ANA PRESELI U TURSKU: Fudbaler nestrpljiv iako još krije LJUBAVNICU! Jedino ih KOČI njen bivši muž!
Foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić, Instagram

TOŠIĆ FORMALNO U BRAKU

DUŠKO HOĆE DA SE ANA PRESELI U TURSKU: Fudbaler nestrpljiv iako još krije LJUBAVNICU! Jedino ih KOČI njen bivši muž!

Stars -

Tek što je stigao u novi klub, fudbaler je izrazio želju da njegova ljubavnica dođe da živi s njim iako je on formalno još u braku i moraju da kriju svoju vezu.

Duško Tošić na sve načine pokušava da dovede ljubavnicu Anu Jovanović u Tursku, gde je pre deset dana potpisao za tamošnji fudbalski klub Kasimpaše.

Dizajnerka kupaćih kostima tek što se pre neki dan vratila iz Istanbula, po svemu sudeći, opet mora da pakuje kofere jer sportista ne želi da se odvaja od nje, kažu naši izvori.

Fudbaler se odlično pozicionirao u novom klubu, ali mu smeta što je sam u tuđini, pa pritiska ljubavnicu da u Beogradu reši sve obaveze koje ima i da mu se uskoro pridruži.

Duško Tošić, Ana, ljubavnica
foto: Instagram, Privatna arhiva

To bi značilo da će Ana, ukoliko pristane na Duškov predlog, ubuduće živeti u Turskoj, ali će često dolaziti u Srbiju.

Jovanovićeva je skoro stigla iz Istanbula, ali ovaj put je vodila računa i nije objavljivala fotografije i snimke na društvenim mrežama jer je u panici da niko ne poveže kada je van zemlje sa Duškom. Čim se vratila u Srbiju, ona je nastavila da bude aktivna na Instagramu. Počela je da objavljuje slike iz kuhinje, kako vežba i da pokazuje kako vreme provodi sa decom. S druge strane, prema rečima našeg sagovornika bliskog Tošiću, on i dalje ubeđuje zakonitu suprugu da nikada nije upoznao Anu iako je istina sasvim drugačija. Sportista i kreatorka uživaju u ljubavi i ništa ne može da ih spreči u tome da budu zajedno, jer na sve načine pokušavaju da održe tajnu vezu.

Duško Tošić, Ana Jovanović, Peđa Blizanac
foto: Ana Paunković, Sonja Spasić, Printscreen/Instagram

Duško je izrazio želju čak i da Ana dovede decu u Tursku, ali, kako objašnjava naš izvor, s tim se nikako ne slaže njen bivši muž Peđa Jovanović, koji želi da njegovi naslednici budu u Beogradu.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tošićem, ali on nam je blokirao pozive i poruke, dok se njegova ljubavnica nije javljala na telefon iako smo u nekoliko navrata pokušali da je dobijemo.

BONUS VIDEO:

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track