Najnovije vesti

PEVAČICA NA METI BIVŠIH SARADNIKA: Estradna mafija traži od Senide 500.000 evra!
Foto: Printscreen/Instagram

UCENA

PEVAČICA NA METI BIVŠIH SARADNIKA: Estradna mafija traži od Senide 500.000 evra!

Stars

Senida Hajdarpašić, u javnosti poznatija kao Senidah, i dalje ima problem sa bivšim saradnicima, takozvanom estradnom mafijom. Popularnu slovenačku zvezdu ucenjuju opasni ljudi iz tog kruga i traže joj pola miliona evra kako bi je pustili na miru, saznaje Kurir.

Senidah, Senida Hajdarpašić
foto: ATA Images

Nakon što je naš list nedavno objavio da je Senidah u junu prošle godine naprasno napustila Sarajevo, u kojem je bila zbog poslovnih obaveza i vratila se Ljubljanu zbog pretnji bivših saradnika, počele su da se otkrivaju nove informacije. Iako je pomislila da je uspela da se izvuče i da su je ostavili na miru, pojedinci iz te opasne organizacije su joj ponovo pripretili. Kako kaže naš izvor blizak Senidi, pre nekoliko nedelja su joj stigle nove pretnje i zahtevi za "otkup slobode".

Senida Hajdarpašić, Senidah
foto: Printscreen/Instagram

Navodno, oni od pevačice traže da im se oduži za to što su ulagali u nju, davali joj reklamu i stvorili brend od njenog imena, plaćali joj troškove za inostranu karijeru, kao i da nije u redu da "tek tako ode, a da se ne oduži". Zbog toga od nje traže da im plati "odštetu".

Ukoliko to ne uradi, i sama je svesna da u Sarajevu i okolnim gradovima u regionu više neće moći mirno da boravi. Iako se i dalje nije izjasnila i odlučila šta će da uradi, naš sagovornik kaže da će, po svoj prilici, pristati na te uslove, pa će im reket isplaćivati u ratama. Ona želi da nastavi da gradi svoju karijeru na miru i da sama zakazuje nastupe, bira pesme, a da joj se drugi u to ne mešaju. Navodno, bivši saradnici ponudili su joj da im vraća pare u naredne dve godine. Razlog za to je što skoro godinu dana nema nastupe, kao ni ostali muzičari, zbog pandemije korone.

Senida Hajdarpašić
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Senidah je prošle godine u junu boravila u Sarajevu zbog posla, kada je preko noći odlučila da se vrati u Ljubljanu, navodno jer je njena država poručila da zatvara granice. Ipak, kasnije se saznalo da je dobila pretnje kada je odlučila da promeni tim saradnika, među kojima su bili i Buba Koreli i Džala Brat, inače usko povezani sa ovom kriminalnom grupom. Plan je bio da najpre preplaše pevačicu na neki od svojih prepoznatljivih načina - napadom na njeno vozilo ili mesto gde boravi u tom trenutku, na šta su je upozorili poznanici. Jedan njen prijatelj, čim je saznao šta se planira, kontaktirao je sa Senidom i rekao joj da je bolje da se skloni iz Sarajeva na neko vreme, što je ona i uradila i odmah krenula. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Senidom, ali se nije javljala na nama poznat broj.

Ekipa Kurira/ Foto: Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track