Najnovije vesti

IMA SE, MOŽE SE: Ceca za zimovanje dala 4.000 EVRA! A ni ovi poznati nisu ŽALILI pare za odmor!
Foto: Printscreen/Instagram

SKUP SPORT

IMA SE, MOŽE SE: Ceca za zimovanje dala 4.000 EVRA! A ni ovi poznati nisu ŽALILI pare za odmor!

Stars

Sve je češći trend među javnim ličnostima da zime provode na planini, a mnogi od njih su zbog trenda naučili i da skijaju. Poznato je da je ovaj sport svrstan među najskuplje i da nije za svačiji džep, a ove godine, zbog krize nastale usled pandemije koronavirusa, ni veliki broj poznatih nije mogao da uživa na snegu. Ipak, ima i onih kojima nedostatak posla nije uticao na finansijsko stanje, pa su se opustili i uživali u čarima planina, za šta su izdvojili pozamašne svote novca. S obzirom na to da su i dalje zatvorene granice sa mnogim zemljama, svako ko je želeo da uživa na svežem planinskom vazduhu, da skija ili da se bavi drugim zimskim sportovima, mogao je otputuje na neku od srpskih planina ili onih u regionu.

Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

Ove zime Ceca Ražnatović obišla je dve planine sa svojim dečkom, menadžerom ugostiteljstva Bogdanom Srejovićem. Njih dvoje su najpre posetili Jahorinu, gde su bili na produženom vikendu. Za luksuzni smeštaj, izlaske po restoranima i kafićima dali su oko hiljadu evra. Ipak, pravo uživanje bilo je nedavno na Kopaoniku, gde su, prema rečima izvora bliskih paru, iskeširali čak četiri hiljade evra. Oni su u jednom od najluksuznijih hotela na toj planini iznajmili najveći apartman sa dve velike sobe. U jednoj od njih su boravili pevačica i Bogdan, a u drugoj njegova ćerkica Iskra sa dadiljom. U tu cenu su uračunati i troškovi posete kafićima, restoranima, kao i iznajmljivanje ski-pasa za devojčicu, koja je naučila da skija.

Biljana i Janko Tipsarević obožavaju zimske sportove, zbog čega su početkom januara porodično otputovali, a gde drugde nego na Kopaonik. Za šest dana boravka u hotelu koji nudi sve - počev od punog pansiona do luksuzno opremljenih apartmana, spa-centra, zatvorenog i otvorenog bazena, do direktnog izlaska na ski-stazu, dali su oko 2.500 evra, odnosno oko 300.000 dinara. Njih dvoje su svakodnevno objavljivali snimke i slike sa ski-staze, a cena ski-pasa na ovoj planini iznosi oko 180 evra po osobi za sedam dana. Sve u svemu, za ovaj luksuz su dali minimum 3.500 evra.

Lidija Vukićević

Skijanje na Jahorini 2.000 evra

Lidija Vukićević odmarala se početkom januara u luksuznom hotelu na Jahorini, gde je provela nedelju dana. Pošto je u pitanju kompleks sa prostranim sobama, odličnom hranom, spa-centrom, bazenom i direktnim izlazom na stazu, nju je ovo zadovoljstvo koštalo oko 1.500 evra, odnosno blizu 170.000 dinara.

Ukoliko se na to doda i ski-pas, koji na ovoj planini košta 90 evra, plus dodatni troškovi - kafići, restorani, glumica je na zimovanju potrošila minimum dve hiljade evra.

Aleksandra i Filip Živojinović Za odmor sa mezimcem 2.000 evra

Aleksandra i Filip Živojinović ove zime otputovali su na Zlatibor sa naslednikom Aleksandrom. Iako njih dvoje nisu skijali, već su se posvetili zimskim igrama sa sinom, odseli su u luksuznom apartmanu, a za sedmodnevni boravak platili su oko 150.000 dinara.

Aleksandra Prijovic
foto: Pritnscreen

S obzirom na to da je ova planina jedna od najskupljih u Srbiji kada su u pitanju cene u kafićima i restoranima, sasvim sigurno se može reći da su potrošili još minimum 500 evra na dodatne troškove. Ipak, kako je Prija više puta naglašavala, ona je, dok nije počela pandemija koronavirusa, dosta radila, ali i štedela, pa ne čudi što sebe i svoju porodicu može da počasti luksuznim putovanjem.

Darko Lazić Provod na Kopu 2.500 evra

Sredinom januara na najpopularnijoj srpskoj planini Kopaoniku boravio je i Darko Lazić sa verenicom Marinom i sinom Aleksejem. Za pet dana boravka pevač je u hotelu namenjenom za one sa dubljim džepom dao blizu 170.000 dinara.

Iako nisu skijali, Darko je svakodnevno vozio motorne sanke, čije iznajmljivanje u proseku košta oko 50 evra za sat vremena, a pored toga je svakodnevno sa porodicom i prijateljima posećivao kafiće i restorane, a poznato je da su tamo cene paprene. Sve u svemu, prema rečima izvora bliskog pevaču, on je tamo pukao više od dve i po hiljade evra.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track